måndag 12 maj 2008

Vi kör på!

Ja, iallafall ett tag till. L hade diskuterat det här med napparna med dagispersonalen ett par varv (han är ju inte för inte min son och T:s lillebror, haha) - men till slut hade han somnat på vilan iallafall, och sovit det han brukar.

Sedan hade han sagt till D när han hämtade på dagis att ikväll skulle det inte bli några problem att somna, för nu visste han hur man gjorde när man gjorde det utan napp. Men D ligger bredvid honom just nu, för att han inte skall komma på en massa sorgsna napp-tankar ;). M han tar det hela med ro idag också - han är dock mäkta stolt över att vara "en stor kille nu" eftersom han inte har napp längre.

Vi håller tummarna för att det flyter på så bra som det gör idag även framåt.

De har åkt massor på sina motorcyklar idag iallafall - det är otroligt roligt förstås! :)

T sitter på sitt rum och håller på med en pärlplatta istället för att läsa en bok. Klockan 8 har hon "deadline". Så snart är det kväller.

Jag måste ringa till en mamma i skolan - vi skulle ordna en liten grillning med klassen den 28:e - innan klassen delas i två inför hösten (förskoleklassarna blir 1:or tillsammans med nya förskoleklassbarn och nuvarande 1:or blir 2:or i systerklassen tillsammans med några 3:or). Men, idag kom en inbjudan till grillning med fritids - som en liten avslutning på terminen - den 22:a. Måste höra om hon tycker att vi ändå skall försöka få till något med bara vår klass.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det går bra med napparna! Det kommer att gå kalasbra ska ni se. :)

Filip ska ge bort sina nappar till kattungarna på skansen i sommar, han pratar mycket om det. Nu har han bara nappen då han sover (hemma, på dagis sover han utan!), så förhoppningsvis går det smärtfritt att sluta.

Anonym sa...

Hej där! Vad skönt att det gick bättre med napp-historien. Håll ut! :) Senasteinläggslistan på min sida måste jag ju ha annars kanske jag missar något!*hihi* Och jag tycker faktiskt att du ska vara stolt över att ditt namn är där så ofta, det visar på engagemang! Tack, vännen! Hoppas det håller i sig med nappframgångarna! Har du kollat på Greys förresten? Ahhh, det blir ju bara bättre och bättre! Kram AnnaK!