lördag 5 september 2009

Jag behöver en Palm Pilot

Eller vad det nu kallas för - en sådan där liten digital anteckningsbok. Eller kanske en trådlös liten liten laptop.

Jag får upp idéer om bloggämnen flera gånger om dagen - men har sällan tid att göra något av dem just då.

Och vad händer?

Jo, teflonminnet slår in (ja, här handlar det om närminne vet ni och då är det ju inte samma sak som att komma ihåg födelsedagar för folk som man gick i samma klass som i 6:an) - och så sitter jag här med tom idébank och bara vet att jag ju hade världens grej på gång som bara - pschhhh - pös iväg!

Men, efter en kommentar av Eva (förmodligen i syfte att ännu en gång försöka locka mig till den hemska Fejan) om att kunna trycka på gilla-knappen som man visst gör där - så har jag iallafall lagt till den möjligheten på mina inlägg också. Alltid något. (Tyck gärna till om alternativen - är de bra?)

9 kommentarer:

Pia sa...

Eller så köper du en liten diktafon på Clas Ohlsson som du kan prata in dina idéer i.. De är suveräna!!
Kram!

Mamma J sa...

Ja ja ja!! Vi har ju ett sådant litet varuhus inte alls långt från där jag bor! Kanonidé! Det är ju liksom inte bara blogg-uppslag jag glömmer i farten så där. Toppenbra tips ju. Tack!

MissC sa...

Tänkte tala om att jag nu långt om länge ;) Lagt in dig i min blogglista oxå :))

Anonym sa...

ELLER ha en (snygg) anteckningsbok i handväskan. Det har jag.

Mamma J sa...

Trevligt Miss C!

Och ja, barbazoo - det är egentligen ett betydligt billigare alternativ, faktiskt. Det skall vara en liten en då eftersom jag nästan alltid har en väldigt liten handväska :-)

Pia sa...

Fördelen med diktafon tycker jag är att man då kan få in rätta tonfallet, ska det vara ironiskt eller sarkastiskt eller humoristiskt.. Plus att man kan babbla på i den!! Hahahaha...

Mamma J sa...

Pia: Ja, du har onekligen en poäng där :-)

Eva sa...

Apropå teflonminne/guldfiskminne så mailade jag idag ett mail från min jobbmail till min privata. När jag sen öppnade min privata mail blev jag glad och nyfiken vem som mailat!

Mamma J sa...

Eva: Men, ååååh!! *asg*