söndag 31 oktober 2010

Snurrigt

Det snurrar bra i huvudet just nu.

Förutom allt annat så är nu vardagsrummet färdigmålat och tapetserat. Det blev supersnyggt! (Men tyvärr kan jag inte redigera HTML och i det nya utförandet av blogspot, så har jag ingen knapp för att lägga in bilder!)

Ja, förutom det då så fick ju då nya soffan igår, köpte tv-bänken och nu skall TV:n upp på väggen. Ny bokhylla skall införskaffas (nu måste vi alltså bestämma oss) och gardiner och matta vill vi väl också ha. Detta förutom att det skall en matta till lilla TV-rummet, ett par mattor in till vårt sovrum och en och annan sänglampa t ex. Lite småfix kvar lite "överallt" känns det som just nu. Och helst skulle man vilja bli klar typ NU.

Men, det går ju inte. För på samma gång som jag verkligen vill få klart på en gång så är det ju vissa saker som man måste få "bo in" innan man ordnar. Fundera klart liksom. Och så bor vi ju intill X antal stora möbel/inredningsaffärer vilket ju inte gör det hela lättare. Skulle lätt kunna ta en hel vecka ledigt och bara åka runt och klämma på saker att välja bland!

Jaja. Kärt besvär som man brukar säga. Skönt ändå att "vinna" en timme idag! Nu ska jag sätta fart igen.

3 kommentarer:

Knaada sa...

Eller ännu bättre om det var klart igår!

Soffköp tycker jag inte ens är ett kärt besvär, det känns lika stort som att köpa bil och jag blir totalt handlingsförlamad av bara tanken :)

Jag tycker det låter som att ni har kommit långt!

Gafflan sa...

Man ska inte ha för bråttom när det ska köpas nytt att inreda med men ändå vill man vara färdig helst förra veckan. Skynda långsamt och "boa" in dig. :D

Mamma J sa...

@Knaada: Soffan har jag gått och grunnat på lääänge, så när det väl var dags så visste jag precis vad jag ville ha. Maken bara hängde på :-).

@Gafflan: Ja, det är ju det där tudelade i att man bara vill vara klar, men samtidigt vill skynda långsamt...