torsdag 14 juli 2011

Ny blogg i listan!

Jag har just uppdaterat min blogglista med en "nygammal" blogg. Orsakullan i exil har lagt ner sin blogg och startat en ny, eftersom familjen har flyttat till Kina på två år. Ååååh, jag är så sjukt avundsjuk! Skulle också vilja vara med om ett liknande äventyr! Tänk vad läckert att få ge sina barn den erfarenheten, framför allt!

Företaget jag arbetar på har för all del en del verksamheter på andra platser både i Europa men också längre bort... Det jag undrar över är hur man egentligen gör för att försörja en hel familj om man åker så där. Åker man bara på tjänster som är otroligt välbetalda = man har råd att leva på en lön? Eller är "allt" så billigt att den lön man får är tillräcklig? Eller, betalar företaget en massa omkostnader åt en så att det funkar ändå? Min man säger att om jag fick chansen och han i så fall skulle följa med som "hemma-man" så åker vi... Men, jag har faktiskt ingen aning om hur det där fungerar... Kanske skall lyssna lite mer, pejla läget

Åh, ja - just det - jag stoppade in en regelrätt skvallerblogg också - om Kändisbebisar!
Klipper mig för sällan för att hänga med i skvallertidningarna, haha!

1 kommentar:

Orsakullan sa...

Hejsan och vad kul!! Nu har jag skaffat vpn så jag kan läsa här igen. Blogspot är blockat i Kina liksom facebook men med vpn fungerar det. Måste läsa ikapp alla min blogspotkompisar nu. Kram från Beijing!!