söndag 21 mars 2010

Underhållning?

Jag måste säga att jag börjar på att vara hjärtligt trött på att se antingen förhoppningsfulla wannabe´s i någon form av audition-tv eller redan varande "kändisar" av olika valörer tävla mot varandra i körsång, dans, skridskoåkning eller något annat utanför deras normala "safe-zone"... Finns det verkligen ingen annan typ av underhållningsprogram att servera...?! Janne "Loffe" Carlsson - kom tillbaka!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nej men är du helt säker på vad du skriver nu, Janne "Loffe" Carlsson, var det så genomtänkt?

Kan vi inte hitta på något annat?

Orsakullan sa...

Jag tycker Körslaget är jättekul!

H C Barregren sa...

Haha, nu går du väl ändå för långt?

Mamma J sa...

Tandgnisslur: Haha, ja - det var nog mer känslan av underhållningsprogram där vanligt folk leker och har roligt, som jag var ute efter. Kanske inte Janne Loffe i sig :-).

Orsakullan: Hmmm, undrar just varför? Är det någon du känner som är med i kören?

Barregren: Ja, kanske lite lite. Men, för närvarande så känns det lite som att vadsomhelst är bättre än all denna likriktade smörja!

Orsakullan sa...

Haha, jo, typ 50% i Orsakören:) Men jag tycker det är kul ändå och jag har följt den säsong jag INTE kände någon som var med också! Men jag har själv sjungit i kör i ca 25 år av mitt liv och tycker det är SÅ roligt så det är väl mycket därför också.

Mamma J sa...

Jo, Körslaget är OK - men det finns liksom snart inga nyanser i utbudet alls. Det handlar enbart om den här typen av underhållning och det börjar bli lite väl tjatigt...