fredag 23 april 2010

Vilseledande information

Såg på "Lyxfällan" igår.

Vi har väl någon form av förkärlek för att sitta och förfasa oss över hur korkade en del människor är, helt enkelt... Och då passar ju det programmet alldeles ypperligt.

Dock, måste jag säga - igår så var det inte så mycket av "den varan" utan där var desperationen äkta eftersom åtminstone frun i huset försökt allt hon kunnat för att få ordning på alltsammans, men omständigheterna hade helt enkelt blivit henne övermäktiga.

Nåja, det var inte det jag egentligen tänkte kommentera utan... Jag grubblar på varför de satte ett annat, helt felaktigt namn, på en av de personer som de sökte upp för att få hjälp att ordna upp sin ekonomi och de mellanhavanden de hade med den personens arbetsgivare. Jag satte mig kapprak upp i soffan när han dök upp, jag visste ju direkt vem det var, jag kände ju igen honom så väl! Gissa om jag blev väldigt förvirrad och ännu mer frustrerad när det kom upp en "namnlapp" med ett helt annat namn?!

Ordningen är dock återställd efter en liten googling och en träff på ett professionellt nätverk genom vilket jag har fått bekräftat att TV3 antingen snurrade till det eller helt enkelt fingerade hans namn. Kanske för att han kanske inte skall bli nedringd av andra som vill ha samma typ av fördelaktiga överenskommelse, som ju de facto aldrig kommer på tal om det inte handlar om att visa sin goda vilja och få lite goodwill på bästa sändningstid...

Undrar om de gör så hela tiden i så fall?

Inga kommentarer: