tisdag 1 november 2011

Happy Halloween!

Dagen idag har tillbringats med att shoppa eftersom den började med ösregn.... Jag fick mig till exempel ett par rosaglittriga Converse för bara 15 $! Dagens klipp!!

Så snart jag fått till det här med att ladda över bilder till min kära padda skall ni få se! De var inte bara billiga - de var också uuuursnygga! Hade lugnt köpt dem även till ordinarie pris om man säger så.

Försökte också hitta lite kläder, men det är som vanligt: när jag SKA shoppa så hittar jag ingenting alls - och när jag inte har tid eller pengar, ja då finns det massor och åter massor jag vill ha! Suck.

Hursomhelst - dagen avslutades i Downtown Disney där vi såg en massa barn och vuxna i fantastiska kostymer och så fick vi oss mat på Rainforest Café. Den restaurangen kan jag verkligen rekommendera! God mat och otroligt läcker omgivning med mekaniska, rörliga gorillor och elefanter, ormar och lite annat och var 30:e minut blev det oväder i regnskogen med blixtrar och dunder och förstås tillhörande små skurar (men inte så att någon blev blöt).

En annan reflektion från landet i väster - no offense amerikanska läsare - men maten här är generellt sett inget vidare... Skulle jag flytta hit skulle jag öppna restaurang och servera "vanlig" mat utan ost och bacon i allt och inget friterat. Som omväxling liksom.

Mycket annat här är fantastiskt bra, men till det räknar jag inte maten. Tyvärr.

2 kommentarer:

Suzan sa...

Härligt med fynd!

Anna sa...

Det låter som om ni har det görjobbigt, verkligen... Stackars er! ;);)