söndag 26 februari 2012

Slut på helgen

Helgen har innehållit klippning/färgning, vernissage för att se en kollegas alster, restaurangbesök med en kompis och sist men inte minst en löprunda.

Det där sista kunde ju ha gått bättre, men jag GJORDE det! Och, man får se det som att det (nästan) bara kan bli bättre :-).

Imorgon är det jobb igen - t o m för dottern som tillsammans med sin farfar ska vara med på reklamfilmsinspelning. Vi får väl se hur klippning och sådant sedan blir, om hon kommer att synas i rutan något.

Hon var ju med i juryn till "True talent" i höstas och har också haft en roll i en mobbningsfilm som ska visas i skolor runt om i Sverige så småningom. Den är dock ej färdigställd än, så vi har inte sett den... Vår lilla "linslus" :-).

Pojkarna ska, till sin stora lycka, få vara på fritids. Där får man för att hade dem hemma hela jullovet och var i USA med dem på höstlovet. Att vara på fritids är visst "da shit" :-). Visserligen förstår jag, för de ska titta på isskulpturer, åka skridskor och grilla korv bl a. Så... Jag som laddade upp för dåligt samvete för "o-ledigt sportlov" har skrotat det.

Melodifestivalens sista delfinal, igår, missade jag - men jag har hört låtarna och säger fortfarande att Loreen är klart bäst!

2 kommentarer:

Calle sa...

Äntligen!! :)

Pia sa...

Jadu, ofta så är det bara ens egna samvete som gnager, de har inga problem med att stanna på fritids. Hämtade man dem för tidigt så blev de nästan sura.. Varför göra det då??

Loreen är min favorit och min vinnare, helt klart! Hennes låt och framträdande var fantastiskt. Låten satt kvar i kroppen flera dagar efteråt..

Kram!