måndag 18 januari 2010

I väntans tider...

Hehe, nej - några fler barn blir det inte i den här familjen - men väl en ny hamster.

Har nu tingat och delbetalat en liten silversvart långhårig herre. Född 27 december och hämtas sista helgen i januari - d v s nästnästa helg. Så, kommande helg skall vi förbereda oss. Långhåriga skall ju ha lite annat burmaterial än korthåriga bl a och en del av Müslis grejer har vi kastat, annat har vi sparat - så det vi har kastat skall vi ersätta. Äntligen!

Namnet? Jaaa... Det velas massor. Framför allt killarna i familjen tycker att han skall heta Yoda. Men, T som har sista ordet har också Ior och Jackson på förslag. Hon har också pratat om bl a Lakrits. Igår kastade hon ur sig förslaget Ernst, eftersom hon gillar Kirschsteiger. Men, sedan skrattade hon - så det var nog inte så allvarligt menat... Elvis?

Ja, vi får väl se vad han får för namn i slutänden. Hos uppfödaren heter han Zlatan - det skall vi dock inte låta honom "behålla" eftersom vi har kompisar som redan har en hamster som heter just så.

4 kommentarer:

Knaada sa...

Vi hade en kanin som hette Elvis :) Och en som hette Berra. Och en som hette Kalle. Och en som hette Snuttan. Och en hamster som hette Norpan. Hehe, ja det var väl det... Hästen, katterna, grodan å dom andra får vi ta en annan gång :)

Maj Korner sa...

Hälsa grabbarna att Yoda var det finaste namnet!

Mofs.. sa...

Hua min pappa råkade köra över våran hamster med dammsugaren så vi var tvugna att avliva honom...nja alltså HAMstern-inte pappa.

Mofs.. sa...

Psst hamstern hette Hampus ..Jag skulle dock döpa en hamster till Ragnar