lördag 22 januari 2011

40

Ännu en vecka till handlingarna. I den här takten är jag snart 40 och det är soooommar!

Den där kommande 40-årsdagen sysselsätter min hjärna lite. Fest eller inte. Öppet hus eller inte. Eller bara inte?

Fyller en måndag, så det lär ju bli typ lördagen innan. Om det blir något alls.

Men, smörgåstårta är ju gott förstås.

Hmmm... Vi får se.

5 kommentarer:

Eva sa...

Usch ja Jessica, jag går i samma tankar och jag är ju före dig. Jag har bokat Stångtjärnsstugan den 19:e men jag vet inte...för mig har det mest med att göra om vi har råd eller inte. Jag velar som en tok. Ska jag eller ska jag inte. Önskar det hade varit lite mer sommar när man ska fira, det är lite enklare då tycker jag.

Lycka till i funderingarna och håll öppet i almanackan 19/3 ifall att...

Anna sa...

Jag hade ju examensfest i går och då öppet hus. Det var SÅ roligt och det kom 40-50 personer under em/kvällen (har inte hunnit räkna ihop än:)). Jag hade gjort dubbelmarinerad fläskfilé (superenkelt) och potatisgratäng (på påse)och beställt tårtor till fika. Med plast- och pappersservis och en mycket snäll mamma och man som skötte det praktiska gick det jättebra och var superroligt!! Jag fick mingla, öppna presenter och dricka bubbel hela dagen! De första gästerna kom vid två på em och de sista gick vid tolv i natt. Så jag rekommenderar varmt öppet hus! :D Kram och ännu en gång; TACK för de fina blommorna!

Knaada sa...

När jag fyller fyrtio ska jag nog göra tre smörgåstårtor och bjuda ingen. Det är ju så innihellskottagott så varför bjuda när man kan ha alla själv!??

Pia sa...

Jag sa "jag har gärna en fest när jag fyllder 40.. bara jag slipper ordna den själv".. Och så blev det! Tack så mycket!

Linnea sa...

Fest, fest, fest, fest tycker jag att du ska ha =)