söndag 2 januari 2011

Tandlöst

Har verkligen gillat tidigare säsonger av "Stjärnorna på Slottet" och tyckte väldigt mycket om "Så mycket bättre". Gillar liksom när man får se en annan sida av folk man inte vet så mycket om som personer.

Men, årets upplaga av "Stjärnorna på Slottet" får underkänt av mig hittills (vet ej vilken dag det går, har bara sett första avsnittet på SVT Play än).

För det första är det ingen som helst blandning på typ av folk - tre skådisar i ungefär samma ålder, varav två är gamla kompisar och den andra bara sitter och håller med och slätar över hela tiden och så två musiker, varav den ena också är i samma ålder som skådespelarna.

Ingen dynamik, inget spännande, ingen variation - de verkar ju veta det mesta om varandra redan, och den som inget vet och som ställer frågor (Niklas Strömstedt) - tas ner hela tiden och frågorna besvaras knappt.

Nej. Dåligt upplägg denna gång. Fick man inte till en bättre konstellation som tackade ja, skulle man ha låtit bli denna säsong.

1 kommentar:

Pia sa...

Håller fullständigt med dig.. Är sååå besviken på det. Monica sa ju t ex INGENTING personligt, allt var bara ett uppradande av vad hon gjort..
Tror inte att jag kommer att följa resten av programmen.. Trist, helt enkelt..

Sv: Okey, barnsuschi är kawaii!! Ja, visst är slurfa ett bra ord..