söndag 15 april 2012

Tips från bloggtorkan...

Under min bloggtorka fick jag för första gången stifta bekantskap med mascaran jag aldrig tänker sluta med fr o m nu: Kanebo Sensai 38 grader.

Jag har rätt så långa ögonfransar och har konstant problemet att när det blir minsta fuktigt ut så blir fransarna fuktiga och jag blir svartgrå strax under ögonbrynen... Inte så snyggt.

Dessutom, detta mekande med sminkborttagning där jag tycker att mascaran lämnar en gråaktig hinna efter sig. Nej. Blä.

Denna mascara som inte släpper med mindre än att vattnet håller 38 grader (m a o fungerar den som vattenfast i badhuset) och heller inte kräver annat än just varnt vatten är det bästa som hänt mig i sminkväg! När man alltså sätter varmt vatten på de målade fransarna så släpper mascaran som i korvar, lätta att skölja bort. Jag som använder mascara precis varje dag (fransarna är inte bara långa, de är ljusa också) har provat några sorter genom åren och tänker nu inte byta mer! Rekommenderar denna det mesta jag bara kan. Finns i olika utföranden, så välj den variant som passar dig bäst så länge det heter Kanebo Sensai 38 grader. Lite dyr kanske, men värd varenda spänn!

2 kommentarer:

Eva sa...

Loreals Double Extension funkar på samma sätt. Jag har använt den i flera år. Bra när man hittar nåt man är så nöjd med.

Mamma J sa...

Ahaaa, ja - jag har faktiskt funderat på det där: hur kan de andra märkena fortsätta finnas när den här finns... Men då förstår jag :-)