söndag 14 februari 2010

Avatar

Har gått med på, med den stora portionen skepticism intakt, att följa med och titta på Avatar i 3D-version tillsammans med min käre make idag.

"Alla" höjer den ju till skyarna och jag har insett att om man skall se den, så skall man se den på bio. Så, jag "offrar mig" och ser den då. Vi får väl se vad jag säger när jag kommer därifrån. Om jag jublar eller suckar. Jag är väl inte sämre än att jag kan ändra mig. I värsta fall.

Jag ser allra mest fram emot min första 3D-upplevelse på bio.

3 kommentarer:

Ango sa...

Paulina vill titta på Avatar och ska gå och se den med sin bästa kompis och maken. Själv tycker jag den påminner för mycket om smurfarna (som jag aldrig gillat) så jag skulle aldrig klara av att se den ;-).

Mamma J sa...

För min del var det nog 3D som verkligen var den stora behållningen. Och visst är det en storslagen film även om jag tyckte den kanske blev lite onödigt lång och storyn som sådan var lite förutsägbar... Men, ska man se den så ska man se den på bio.

Däremot kan jag nog tycka att den var lite otäck för yngre barn - så den skulle inte lämpa sig för T som tycker att en del saker är lite otäcka. Det fanns flera varelser framför allt som skulle kunna ge upphov till mardrömmar i hennes fall.

anna of sweden sa...

Skulle just fråga vad du tyckte. Men så läste jag kommentaren här uppe.