onsdag 17 februari 2010

Lite tomt



Fjärde, och hittills sista, boken om Bella och Edward och alla de andra är nu avklarad, slut, förbi - färdigläst... Och det känns lite tomt.

Någon som vet om det är slut nu? Eller om det kommer ytterligare böcker?

Det kan dock vara så att det är ett genidrag av författarinnan att sluta nu (om hon nu gjort det) - innan man tycker att historien bara urvattnas och går överstyr.

Jag menar - vad mer kan hända nu?

Eller nej, förresten - jag kan ju för all del gissa. Men, nej. På samma gång som jag gärna skulle vilja läsa mer om dem så är det nog kanske bra nu. Tror jag.

Men, jag har ju hört att man "ska" se filmerna också...

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Så kan man ju göra som min äldsta gjorde...läste om böckerna! :)

Mamma J sa...

Hahaha, ja det har faktiskt slagit mig. Nu har jag dock lämnat tillbaka böckerna - men det betyder ju inte att jag nog inte kommer att köpa dem själv. Har en stark aning om att jag kommer att göra det. Om inte annat för att T så småningom säkert kommer att vilja läsa dem...

Orsakullan sa...

Var de bra? Alltså SÅ bra som alla säger?

Mamma J sa...

Ja, jag har sträckläst. Och tänkt och funderat på dem när jag har haft boken "bortlagd". Trots att jag generellt sett inte gillar böcker om typ vampyrer... Den enda som inte var lika bra som de andra, var tvåan. Tyckte jag. Men, den måste ju vara med den också - så man får väl leva med det. Antar jag.

anne sa...

Jag läste böckerna nyligen, köpte dem till dottern i julklapp så att hon skulle ha dem (Twilight Saga Collection). Jag tyckte det var trevlig läsning, men något nobelpris lär inte Meyer få. Däremot tyckte jag att New Moon var riktigt bra som film, å andra sidan var den min favorit av böckerna också. Sista boken tog aldrig slut...