söndag 9 oktober 2011

Busar

T fick ett erbjudande nu idag om att vara med i den blinda juryn i "True Talent" med inspelning imorgon förmiddag.

Och ja. Hon går ju egentligen i skolan imorgon. Och egentligen så borde hon ju inte - för hon har ju faktiskt skolplikt och allt det där.

Men, när nu farfar är pensionär och kan hjälpa till att ta henne dit och därifrån (och också fick vara med) så bestämde vi oss för att vara lite busiga.

Vi har ringt skolan och meddelat på en telefonsvarare att hon kommer vid 12 imorgon och också berättat vad hon skall göra. Det är ingen idé att mörka, eftersom det kommer att komma fram förr eller senare iallafall.

Hon har drömt om att få vara med på något sådant här så länge. Och pojkarna i klassen är ju lediga en dag här och där för att spela hockeycuper och åka på träningsläger och allt möjligt sådant, så varför skall inte en tjej som inte spelar hockey få göra något i linje med SIN dröm någon enstaka gång. Hon är dessutom extremt sällan sjuk, så hon är typ alltid där annars.

Så. Hoppas att vi inte får alltför mycket skäll.

Nu ikväll biter vi oss hårt i läppen för att inte färga av oss till henne om vad VI tycker om artisterna. Blind jury. Jo pyttsan. Farfar har inte trean - HAN är blind "på riktigt".

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för recept-tipset ;)

Pia sa...

Skolplikt eller ej, hur mycket kan hon missa då?? Äsch.. självklart ska hon vara med.. Det är ju skitkul och hon blir en erfarenhet rikare.. DET är faktiskt också värt något!

Sv: Tack.. men jag tycker inte att jag är lika söt idag som då! Hahahha..

Mamma J sa...

Vi är faktiskt lite förvånade över att fröken inte "reagerat" alls med mer än att hon skickat en anmälan till oss via skola24 med information om att hon inte kommit. Men, vi hade ju lämnat meddelande, som inte kommit fram... Nåja. Så, hon kanske tyckte som vi :-).