söndag 15 juni 2008

Jodå...

... visst var jag lite seg igår morse. Då var det faktiskt superskönt att ligga där uppe i T:s säng, lite som i ett fågelbo. Man ser och hör allt, men behöver inte ta aktiv del i något eftersom man inte till fullo syns :).

Sedan var vi ju då på 30-årsfesten inne i sta´n. Det var segt. Inte bara för att jag bestämde mig för att köra, men för att det liksom inte kom igång någon gång... Först mat, sedan tårta och kaffe och presentöppning och sedan... Ingen musik... Inget... Då åkte vi hem, typ :). Hade varit lite roligare om det hade varit lite mer ös. När min unga svägerska F föreslog att han skulle dra igång Singstar så var det bara "senare"... OK, folk kanske hade velat bli mer onyktra eller något, men en sådan som F skulle ju åka hem (nykter så 14 år hon är) så - det hade kunnat komma igång lite mer iallafall.. Jaja. Nu har vi gjort vår plikt iallafall. Och han hade inte varit på Grönan sedan han var typ 10. Men, så är han rätt nyinflyttad till storsta´n också, kommande från västkusten från början - så han har la´ varit på Liseberg kan man tro?! Så, nu får han prova detta som vuxen också :). Vi har då varit på Grönan i stort sett varje år, även innan vi hade barn, tillsammans med kompisar och så - så för oss är det definitivt inte något som är enbart förknippat med barnfamiljer. Men, vi kanske är konstiga eller något :). Det kan vi i så fall leva med.

Idag har vi förberett oss för veckan - men på kvällen nu så insåg vi att M var lite väl varm, så D får nog vabba för ett annat barn imorgon. Förkyld - men inte så farligt. Mest varm bara. Vi får se vartåt det barkar. Hoppas han kryar på sig snabbt - på onsdag kväll har vi ju för avsikt att åka norröver för midsommarfirandet. Nåja, det ordnar sig nog.

Förresten så gav jag bort min största burk med "Rabarberchutney med lime och ingefära" till svärmor igår. Som lite "tack för alla rabarberna och tack för barnvakten" - så nu skall jag koka lite mer tänkte jag. Kanske man kunde ta med sig till midsommar? På midsommardagen grillar vi alltid tillsammans hos mormor - då kanske det kunde passa. Jag har dock inget sagt till någon om det än - måste se om jag hinner först. Det får bli en bonus om jag kommer med det där, bara. Så, ni som jag träffar om några dagar - se glatt överraskade om jag lyckats :)!

Inga kommentarer: