fredag 3 juli 2009

För envis

T är för envis. Jag tyckte hon skulle ta med sig regnjackan till aktiviteten idag. En aktivitet hon varit på hela veckan som är utomhus precis hela tiden. Men, hon vägrade. Hon skulle ställa sig under ett tak ifall det började regna, sa hon. Hon och 150 andra ungar då?

Suck. Nu regnar det. Det lär vara trångt under det där taket.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men det är ju varmt. Regnet kanske bara svalkar henne lite?

Maj Korner sa...

Då kanske hon lärde sig något?

När min grabb var i 5årsåldern och inte ville ha overall på sig mitt i smällkalla vintern så skickade jag ut honom på balkongen en stund i det han hade tänkt ha på sig. Och då insåg han att det nog var rätt skönt med overall.

Nenny sa...

:) känner jag igen det där? Ja, det gör jag. Min dotter klär av sig i backen på vägen upp mot skolan när vi vinkar av henne. Bryr sig inte alls om vad vi säger.

Mamma J sa...

Tandis: Ja, hon påstod att det varit lite svalkande + att de visst hade satt upp någon form av tält-tak på området så... Det var ju för all del ganska snabbt övergående, så det verkar tyvärr (?) inte ha gått någon nöd på henne.

Maj: Jodå - man kunde ju hoppas på det, men tyvärr tror jag inte det denna gång. Jag har gjort liknande saker med henne när vi skall ut någonstans och hon vägrat ta på sig. Du vet, hon har varit lite bortskämd med att jag har haft barnvagn med mig en del - så det har ju alltid funnits möjligheter att "släpa" på lite extrakläder. Men, nu är det sällan vagnen är med - och hon får "stå sitt kast" när hon inte klär på sig. En vinter när hon var ganska liten gjorde jag likadant fast med vantarna som hon inte skulle ha - jag skickade ut henne i 15 grader minus en liten stund och frågade sedan om hon fortfarande inte skulle ha vantar. Hon tog vantarna, haha!

Nenny: Nej, gudarna skall veta att vi för all del har fostrat självständigt tänkande starka damer. Vilket kan göra mig galen ibland, haha!!!