måndag 6 juli 2009

Imorgon

.. åker mina barn tåg med mormor till landet. Första gången för de minsta - som ju dagen till ära fyller 4 år och får fira med både 4-årskontroll på BVC och tågresa. Allt på en gång!

Så, imorgon kväll är här tyst och tomt. Bara jag och D hemma resten av veckan. Både skönt och inte. Häromkvällen när T skulle sova hos en kompis (och kom hem framåt natten eftersom hon inte kunde somna...) så sa jag till D "Jag vet att hon har det bra där hos kompisen, men det är ändå här hon skall vara. Hemma hos oss. Med oss andra. Inte hos några andra." Det känns inte riktigt likadant när de åker iväg alla tre - för då är iallafall de tre tillsammans. Och - de är med sin mormor och morfar, så de hör ju nästan till "oss andra" de också. De är ju inte utomstående direkt. Men, ändå. Jag vet att lika mycket som vi råkar i luven på varandra och det känns slitigt att ha tre stycken som pockar på uppmärksamhet när man bara känner att man inte orkar mer - lika mycket kommer jag att sakna dem som en galning imorgon.

Men, jag får mer tid att blogga igen. Visserligen bara för några dagar eftersom semestern börjar sedan, men ändå. Och visserligen inte imorgon, tror jag, eftersom det ju är tisdag imorgon = "Morden i Midsomer". Helig tid. Men sedan så. Jag är riktigt sugen på en lång bloggingrunda nu. Men, den får anstå till imorgon eller eventuellt onsdag, eftersom jag tänkte vara lite social med mor ikväll också. Godkväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Då ses vi!