måndag 27 juli 2009

Morr!

Jag skickade in båda killarna till vår lilla lokaltidning - för grattis på 4-årsdagen. Varsin. Med varsin bild och lite olika text. De är ju trots allt olika individer, så jag tyckte de skulle få en egen annons. Jag var dock lite sent ute, så de hann inte komma med innan vi åkte på semester (den tidningen kommer bara en gång i veckan).

Döm om min förvåning när jag, när jag läser ikapp när vi kommit hem, endast hittar M:s annons. Och utan bild. För det första så kan han inte läsa (nähä?!) så det här med bild var ju rätt viktigt för att han skall ha en chans att förstå att han är i tidningen. Och för det andra så kan jag ju inte gärna visa för den ena att han är i tidningen - när inte den andra är det. Det blir ju inte bara liite bakvänt, utan ganska mycket bakvänt. Man kan ju verkligen undra hur de tänkte där. Tänkte de alls?

Har förstås ringt redaktionen nu på morgonen, men som alltid så "jag har precis kommit tillbaka från 4 veckors semester, så jag vet inte..." - men han skulle undersöka det och återkomma. De får väl publicera det ännu lite senare då. Killarna är nog inte så noga med vilket datum det kommer in. Det är ju själva grejen att få vara på bild i tidningen som är spännande.

Inga kommentarer: