torsdag 28 maj 2009

Jag sprang!

Jajamänsan, jag gjorde det! Loppet jag deltog i gick över 5 kilometer och första kilometern lunkade jag, andra kilometern lunkade jag nästan hela tiden och gick lite då och då. Tredje och fjärde kilometern gick jag mest - och lunkade lite. Och sista kilometern lunkade jag i stort sett hela. Regnet kom - och var välkommet faktiskt - det svalkade av heta kinder rätt så bra, om man säger så...

Det hela tog någonstans runt 45 minuter, tror jag. Och med tanke på att jag hade bestämt mig för att GÅ eftersom jag inte tycker om att springa OCH hade sprungit barnloppet på 800 meter tillsammans med L som uppvärmning och det var de enda meterna jag tränat inför detta - så är jag mäkta nöjd med min insats! 5,8 kilometer totalt alltså! Få se om jag är lika nöjd på lördag (två dagar efter är ju oftast träningsvärken värst) när vi skall på 40-årsfest och jag kanske hade tänkt att jag inte skulle se ut som en bajsnödig anka när jag rör mig, haha!!!

6 kommentarer:

Taina sa...

GRATTIS !!!

Anonym sa...

Min likstelhet har börjat släppa idag och jag sprang den 26:e.

Nenny sa...

Du är också superduktig! Kanske en tur till i motionsspåret framöver? Från en som sprungit hela sin runda ikväll igen och är så nöjd med sig själv!

Tantti sa...

Oj! Jag skulle ockås vara såå nöjd o stolt över mig själv. Hoppas träningsvärken inte är så illa idag. Ha det så trevligt! (Vad betyder fispultr? Ordverifieringen jag ska skriva in för att skicka denna kommentar. hihi :))

Angie sa...

You Go Girl!
Vad bar gjort av dig!
Har du tänkt på nå mer på tjejmilen?

Mamma J sa...

Man kan väl säga att jag har träningsvärk idag också... Jag höll mig väldigt lugn vad gällde dansandet igår, hehe!

Eh, den där tjejmilen - tjaaa, jag tror faktiskt att jag inte är gjord för den... Men, det är inte dags ännu - så vi får se... Jag har bestämt mig för att träna lite jogging i sommar iallafall, så får vi se hur jag mår framåt augusti...