måndag 18 maj 2009

Klicketiklick

Och ojsan - så var ett bokpaket på väg hem till mig...





Tack Äppelträdet och Nenny för tipsen!

9 kommentarer:

AnnaK sa...

Å, Johan Theorins böcker är så bra!!

thebromanders sa...

Den där Skumtimmen började jag läsa. Men jag har så ont av när barn far illa så jag la den åt sidan... men kanske ändå ska fortsätta... man vet ju inte riktigt vad som hände...

Anna sa...

Skumtimmen ligger på mitt sängbord och väntar på att bli läst. Nattfåk har jag läst - den var aningen segstartad - men sedan gick den inte att släppa! :-) Berätta gärna vad du tyckte om den sedan!

Nenny sa...

Kul att du nappade på tipset, nu har du ett antal timmars härlig läsning framför dig! Mz.olsson du måste läsa vidare!

Eva sa...

Skumtimmen är så bra! Åh jag vill också köpa nya böcker! Just nu kämpar jag med en jag inte gillar så värst mycket och det är inge skoj. Det blir liksom ett vikt öra i boken närapå åt båda håll på varje sida..... =)

Mamma J sa...

Åh, vad roligt att så många gillar det jag har beställt! Det lustiga är att Johan Theorins böcker läste jag nästan ingenting om, utan jag gick blint på Nennys rekommendation - jag ville inte veta för mycket, för ibland tycker jag att sådana där "recensioner" avslöjar för mycket.

"Alltid hos dig" beskrev Äppelträdet så bra, vad den liksom "gick ut på" så den valde jag för den lät som om den skulle passa mig.

Så, mina urval gick till på väldigt olika sätt, kan man säga.

Jag lovar att recensera så snart jag kan! Jag tog, för en gångs skull, A-post och slog till på stort med frakt för 19 kronor, haha!

Orsakullan sa...

Skumtimmen är superbra!! Jag har recenserat den på min bokblogg. Nattfåk har jag men har inte läst än.

AnnaK sa...

Nattfåk är den bästa tycker jag. Sååå creepy och svår att lägga ifrån sig. Visst finns det några "men sådär fungerar det väl ändå inte på riktigt" men det får man ta! :D Jag, vi väntar på lön så vi kan inhandla Mons K nya "Höstoffer". :)

Anonym sa...

Jag gillade alla tre. Speciellt den av Ernestam. Jag tycker om hennes sätt att skriva. Har gillat de andra böckerna också. Nu måste jag in och kika vad Äppelträdet skrev om den.