söndag 3 maj 2009

Klockrent!

Hahaha, läste sent omsider Annas inlägg anno 24 april vid namn "Ruttet kass x 2" (scrolla ner - det fungerar inte att länka direkt till just det) och kan inte annat än nicka instämmande.

Vilka i-landsproblem, va´?!

3 kommentarer:

Nenny sa...

Hmmm, vilka problem vissa har. Jag drömmer om städning hemma en gång i veckan och två riktiga storstädningar om året, som utförs av någon annan än mig. Har inte kommit så långt ännu för de jag frågar verkar ha testat men inte blivit nöjda? Också märligt!

Om inte maxtaxan fanns, hur många tusenlappar i månaden skulle vi betala då? Jag är tacksam varje månad och tycker det är värt varenda öre för det toppenjobb dagispersonal gör!

Tackar för vårkramen och skickar en tillbaka! Blev lite sugen på att ta med min familj på en båttur.

Mamma J sa...

Hehe, jag känner flera som har testat och blivit mycket nöjda. Så, det är nog lite olika. Framför allt hur man är som person - har man svårt att släppa kontrollen över det där, så blir nog inget bra om man inte gör det själv är jag rädd... Och - så är det nog också så att i snål-Sverige så förväntar vi oss mycket mer av den vi betalar för en tjänst - än om vi hade gjort det själva. På mindre tid.

Båttur lät inte helt fel. Hoppas ni kom iväg och att det blev mysigt!!

Angie sa...

Ojoj, stackars familj. Hur ska det gå? Äh, man blir ju mörkrädd alltså.