fredag 24 april 2009

Gräs...

Är gräsänka hela helgen eftersom D, den skurken har åkt till Island. Utan mig!

En av deras leverantörer utlyste en säljtävling i höstas eller när det nu var. Och företaget där D jobbar blev en av vinnarna. Så, i förmiddags flög han till Keflavik tillsammans med chefen. Kommer hem på måndag. Fick mms efter att de landat - de hade fått instruktioner om att ha badkläder i handbagaget..

Och HÄR hade jag tänkt stoppa in bilden han skickade, men jag klantade mig och får inte till det nu... Suck!

Så, jag fick låna en bild på nätet istället.



Ser väl inte helt fel ut?! Jag vill också!! *stampar med foten som en barnunge*

Jag får nöja mig med städdag i området imorgon och kanske sitta ute lite medan barnen cyklar här utanför. Men, för all del +18 grader och strålande sol imorgon, det kan jag leva med. Jämfört med +4 grader och molnigt på Island. På söndag skall de t o m få snö! Då är det mycket bättre härhemma. Sådeså!

Jo, vi lyxade med pizza och sushi till middag idag, det skall erkännas. Då måste jag ju då också erkänna att jag faktiskt åt sushi till lunch igår också. Och då kan jag också säga så här: Det må vara så att jag nu, när jag föll så hårt för sushi "lärde mig" hur det skall smaka, från just det stället som vi hämtar från på jobbet. För, när det kommer till sushin som jag hämtar från ett ställe inte långt härifrån, så är det faktiskt inte lika gott. De som sett mig "in action" när jag njuter av mina små älskade sushi-bitar så där så det nästan gör ont i hela kroppen när de är slut - de kan nog inte förstå att jag faktiskt idag kastade en bit! En sådan där maki. Det här ställets sushi smakar, på något sätt, alldeles för mycket fisk. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag kastade rullen trots att jag inte var proppmätt, för att jag kände att om jag åt en till med alltför mycket av den där smaken - så var jag rädd för att få avsmak. Och det vill jag ju verkligen inte skall hända!

Så, ta det från en som är nästan fanatiskt förtjust - att all sushi inte är god. Och då känner jag också: Tänk den som smakar sådan där mindre god sushi första gången de provar?! Då missar de ju det fantastiska när det är så där gott! Då tror de ju att sushi smakar så där! Nästan lite sorgligt ju...

3 kommentarer:

thebromanders sa...

Oooh ja!! Det är verkligen skillnad på sushi o sushi!!
Island - vad spännande!! Förstår att du är lite avis...

AnnaK sa...

Men!! Det borde väl finnas nån sorts lag på att respektive ALLTID ska få följa med på sådana resor??! ;) Var är den bra sushin ifrån? Har nämligen fått tips om ett ställe i Sthlm där jag ska prova på sushi nästa gång vi är där.Jag är ju liksom lite oskuld på sushiområdet. Och jag har fått sträng order om att inte, absolut INTE, prova typ Kronhallens. :)

Mamma J sa...

Tja, den bra är från den staden där jag jobbar. Och det är inte Sthlm ;-). Jag har också hört om ett ställe inne i sta´n som skall vara outstanding. Minns inte nu vad det hette - skulle vara intressant att höra om det är samma! Måste kolla med tipsaren om namnet igen...