onsdag 22 april 2009

Läkarens dom

Var till läkaren idag och av de två födelsemärken jag visade upp, var inget av dem något att oroa sig för. Väldigt skönt att höra, så klart. Men, eftersom de besvärar mig, så fick jag välja om jag ville ta bort dem. Det ville jag. Så, den 8:e skall de väck!

Kanske korkat att boka in det den dagen, kom jag på i efterhand, eftersom jag skall in till sta´n och svinga mina lurviga dagen/kvällen efter. Men, det får gå helt enkelt!

Den kvällen har jag nog för övrigt bestämt mig för att ta en rejäl tripp "down memory lane" eftersom vi ska till ett ställe med massor av nostalgi-musik och karaoke och grejer. Så, då tänkte jag ta och slå till på att shotta (stavar man så?!) som i the good old days också!!! Snålvattnet rinner nästan till när jag tänker på Galliano Hot Shot... Yummie!

Kolla bara:



Jag var en gång i tiden en riktig mästare på att få dem så här perfekta!

9 kommentarer:

Nenny sa...

Men vad det ser gott ut, sånt där har jag glömt bort att man kan göra *planera in en tripp till systemet*.

Tantti sa...

Mmm... testa en Slippery Nipple - hälften Baileys o hälften Zambuca.

Anna sa...

Nej. De där kan aldrig se goda ut för mig igen. Aldrig!! :D:D Skönt med fläckarna, kram!

Ango sa...

Skönt att det inte var någon fara med fläckarna, och att du får ta bort dem ändå. Alltid skönt att bli av med dem.

Som den gamla bartender jag är, så måste jag säga att Hot shots är hemska. Vet inte hur många jag gjort i mina dar! Har inte druckit lika många, just för att de är så äckliga ;). Nostalgi är de i alla fall!

Kram
/Ango

Anna sa...

Vad skönt att fläckarna var ofarliga! Bra att kolla upp sådana, helt klart.

Uäck, galliano hot shots har aldrig tilltalat mig. :)

Mamma J sa...

Hehe, ni får gärna festa med mig - för sådana torrisar som ni är, då får jag ju ha mina älskade Gallianosar för mig själv.. Och Ango: du som är proffs kan få blanda dem till mig :-).

Mamma J sa...

Eller förresten blandningen blir ju bra: Nenny och Tantti får smaka och ni andra bara avundsjukt titta på ;-).

Tess sa...

Jag har två leverfläckar som "putar ut" lite och som stör. En är vid byxlinningen och en vid BH-bandet så de skaver och har blött vid flera tillfällen. Läkarens ord till mig: "Vi slösar inte tid med sådana kosmetiska onödiga grejer". TROTS att jag berättat om problemen med dem. Dessutom...kosmetiska? De syns inte alls där de sitter, tror han jag går naken eller? Men nu ska jag kontakta en hudspecialist för att få dem borttagna ändå.

Vad är det i en Galliano Hot Shot förresten?

Mamma J sa...

Tess: Vilken jäkla läkare, ursäkta uttrycket! Du gör klokt i att ta kontakt med en annan. Kan ju för all del tycka att det skall räcka med att du byter läkare bara. "Vi slösar inte tid med..." Han har betalt för att göra patienten nöjd, har han annat på sin agenda månne?! Gubbstrutt!!

I en Galliano Hot Shot är det just Galliano (det gula) och så kaffe och så lite grädde på toppen. Supergott, om du frågar mig! Iallafall om du frågar mig för 15-20 år sedan någonting... Det var ju då de var som "hetast" om man säger så :). Men, jag är tämligen övertygad om att jag älskar dem än, haha!! Jag = nostalgiker?! Varför tror du det?! ;-)