tisdag 28 april 2009

Så bra!

Har just suttit och läst igenom lite gamla anställningsbetyg och - åh, så gott det gör för egot! Alltså, det är helt otroligt så bra jag är, haha! (Eller så är jag bara väääldigt bra på att dupera folk...)

(Eh, lite annat ljud i skällan om man jämför med i söndags va´?!)

4 kommentarer:

Taina sa...

Hahahaha! Jag har också sparat mina gamla betyg. Det är nog ingen annan än jag som vill läsa dem.
Förresten, vad tycker du om boken du läser nu? Jag tyckte om den sisådär. Den blev lite tjatig ibland.
Soliga hälsningar från CT

Speja sa...

Vilket bra pepping-tips! De där intygen brukar ju innehålla rätt fina ord.
Tittar in här och gillar din stil, hittade hit från Nipe. Ha det fint!

Tantti sa...

Anställningsbetyg ja... skolbetyg är en annan sak, men det var då det - det är viktigt att det fungerar på jobbet också.

Mamma J sa...

Taina: Jomen, här var det några som faktiskt ville ha betygskopior, även om det inte handlade om skolbetygen. De kan nog kännas lite irrelevanta med tanke på hur gamla de är, haha!

Jo, boken jag läser nu - jag har inte uppdaterat den där bilden, har läst färdigt den - och nej, jag tyckte inte att den blev tjatig. Lite lite längre ner finns ett inlägg med rubriken "Är det någon där?" - där du kan se vad jag tyckte :-). Jag har dock inte börjat med någon ny bok än, har inte hunnit - och därav har jag inte uppdaterat.

Speja: Välkommen! Vad kul med en ny läsare. Ja, jag kanske inte är fullt lika humoristisk och fyndig som Nipe är alla gånger, men det var trevligt att du tyckte om min stil ändå :). Välkommen tillbaka, får jag säga då!


Tantti: Jaa, visst är det så - att det är viktigt att det fungerar på jobbet, att man trivs och allt det där. Med tanke på att jag jobbade i 10 år på förra stället, så har jag nog haft det rätt så bra. Jag brukar nu säga att på det ställe jag jobbar nu, där skall jag stanna tills jag går i pension :-).