tisdag 8 september 2009

Idol 2009

Jaha. Så var det dags igen då.

Så småningom kommer jag att titta. Vi kommer säkert att titta hela familjen när det väl blir helgunderhållning av det.

Men, precis som tidigare så vägrar jag att befatta mig med uttagningarna. Jag vrider mig av skam för de som inte har vett att skämmas själv. Och jag mår dåligt när juryn klampar på ömtåliga självkänslor med sina brutala sågningar.

Så, jag kommer nog att ägna kvällen åt Iris istället. Hon är värd det.

7 kommentarer:

Tantti sa...

Tack för recepttipset som jag fick för ett par veckor sedan. Den asiatiska laxfilén var super!

Mamma J sa...

Jiihoo! Vad jättekul att ni provade och ännu roligare att ni tyckte om det :-)!! Sådant där gillar jag! Jätteroligt att du kom med återkoppling!

Jag har också ätit det idag - hade det i matlådan från i söndags. Det är ju så gott!

Anna sa...

Men den här juryn är ju rena snuttigullarna jämfört med den förra. Och jag är så hemsk så jag tycker att castingen är så fruktansvärt pinsamt rolig att titta på! Jag kan liksom inte inte titta.

Mamma J sa...

D är ju likadan så... Och många många med dig. Så, jag sitter i min ensamhet och blundar ;-)

Kaada sa...

Jag som precis lovade min son, 18 månader, att aldrig prova lägga honom innan Idol är slut, någonsin igen. Det är ett familjemys vi har och han är med på sin tredje säsong nu. (Den första diggandes i magen)

Mamma J sa...

Jag kan tycka att Idol är jättetrevligt. Sedan. Men, inte uttagningarna. Och faktiskt, ännu mindre för barn. Jag tycker inte att de skall få en ökande toleransnivå för hur man talar till andra människor. Om det där är OK för vuxna, vad lär det våra barn? Liksom.

Nu är det ju många som säger att nya juryn inte är lika elak som den gamla. Jag vet ju då inte, för jag absolut vägrar att titta.

Paulinas blogg sa...

Hej visst sjunger.
de tycker jag. tycker du också de.
kramar/paulina