fredag 25 april 2008

Gråtvals

Jag måste bara tycka till om artikeln om mamman till pojken som blev skjuten i Rödeby. Jag förstår inte att människan inte har vett att skämmas? Jag förstår innerligt väl att hon sörjer sin son, men att sitta och gråta ut i tidningen när man som mamma kanske skulle ha haft bättre koll på var pojken höll hus och vad han gjorde, tidigare - det förstår jag mig inte på.

Var var hon ? När hennes pojke tillsammans med ett gäng andra pojkar terroriserade dessa stackars människor och deras barn - igen och igen. Var var den här mamman då?!

Klicka för att läsa artikeln

Självklart säger jag inte att det är rätt att mannen dödade pojken - inte alls - men hur det än är, så kan jag inte tycka att felet var mannens från början.

Och - är det inte märkligt att det alltid är den oskyldige som straffas hårdast. För om man får tro mamman här så var ju hennes son Guds bästa barn som bara råkade följa med dit en enda gång. Tro det den som vill. Han blev säkert lurad också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland undrar jag om vissa journalister skriver sådana här artiklar med förhoppning om att reta upp oss läsare..! :/

//j-sis

Anonym sa...

Ja man blir inte klok på människor ibland.. Mina sympatier ligger framförallt hos han ssom sköt, hur konstigt det nu än låter...