onsdag 9 april 2008

Inför dop..

Imorgon och på fredag är jag och barnen lediga. Ska åka till Falun och bevista systersonens tillika gudsonens dop. Ja, det har jag nog nämnt redan ang dop-presenten. Den är nu hursomhelst här, färdigmålad och allt. Om jag får säga det själv blev det rätt snyggt. Och, eftersom det är min blogg, så får jag det! :)

Nu ikväll ska jag göra allt det där jag hade kunnat göra lite tidigare om jag hade varit en smula mer planerande. Ibland planerar jag massor och ibland så planerar jag absolut inte alls - och detta är en av de ickeplanerade gångerna. Jag vet inte, jag har hela tiden haft helt klart för mig vad som skall göras - men jag har liksom inte "fått tummen ur". Igår var jag dessutom bjuden på sådant där Rabdido-party (köpte bara ett hemligt plagg till T och en tunika till mig). Före det - emellan röstträning och hämtning på dagis for jag då som en skållad råtta för att hinna köpa färgen till verktygslådan på Panduro och sedan hämta verktygslådan (+ min nya mobil + ett bokpaket) på postens otäcka utlämningsställe. Sedan hem, med tre barn - laga mat - och köra igång några tvättmaskiner. Iväg på klädparty - var väl hemma vid 21 och då var det bara att börja med målningen av verktygslådan som D hade haft vänligheten att hjälpa mig med att sätta ihop... Det var jag klar med kvart över elva. Då hade jag tänkt börja färga håret. Öh - näe, det blev inte så.

Så, nu måste jag fixa det ikväll (utväxt är verkligen fult!) samtidigt som jag måste till affären en sväng (för att jag glömde en sak på jobbet som jag skulle ha till paketet - skit!) och så ska här packas - barnens kläder till dopet har jag kollat och fixat med medan fiskgratängen var i ugnen - och plockas till. Hade också tänkt att jag skulle ta och slänga iväg en beställning till H&M på nätet. Killarna behöver nya byxor - av "icke-mjukis-typ" - och på affären så finns det typ aldrig två av samma storlek - vilket ju jag behöver... På nätet finns det ett betydligt större lager om man säger så - vilket då är en fördel i mitt läge. Och med leveranstid o s v, så vore det bra om ordern blev inlagd någon gång. Så, det hade jag också tänkt göra ikväll. Vi får väl se vad jag hinner.

Till att börja med ska jag nog lyfta rumpan från den här stolen framför datorn. Eller vad tror ni?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om tid hade funnits i helgen hade du gärna fått komma hit å lägga in HM-beställningen. När du ändå är i stan liksom. Då hade vi kunnat konferera om kidsens sömmargarberåb...men det blir väl till å göra det telefonledes ist...som vanligt... : )

//j-sis

Anonym sa...

Åååh guuud vad du grejar....jag blev svettig bara av att läsa det. Jag har väl insett det ett tag, men nu blev det så väldigt påtagligt att vi faktiskt inte har små barn längre.... Jag har massor med tid för mig själv, jag tränar 5-6 gånger i veckan (2-3 av dem visserligen på luncherna), jag lagar faktiskt inte mat varje dag - E gör det ibland (hon hade trerätters som hemläxa i helgen - Lyxigt som tusan!), jag solar solarium när jag har lust, jag bastar länge efter träningarna om jag vill osv osv.... Naturligtvis är jag så mycket som möjligt med barnen också, men det är ju inte alltid de väljer mig framför kompisar ;). Men läxläsning och godnattläsning med mys blir det ju fortfarande varje dag.

Så när T är 15 har det säkert lugnat ner sig lite..... =)....(förutom att HON då har ett ryyyyysligt humör....)

Ha en mysig helg i Dalarna! Synd att vi inte kunde träffas. Jag drar ju till Göteborg med partybrudarna!! =) =)

Anonym sa...

Mysigt med dop!! Vad heter lillgossen?
Hoppas ni får trevligt, kör försiktigt också.

KRAM!