fredag 25 april 2008

Sommarplaner?

Vad sägs om andra människors sommarstugor och så lite Gröna Lund?

Det är väl typ det vi ska sysselsätta oss med i sommar i grova drag. Och, tvärtom mot vad man kan tro när man hör att vi skall göra "sommarstuge-hopping" till vår grej denna sommar (att jämföra med "bar-hopping" som man kunde ägna sig åt när man var yngre) så är vi inga parasiter. Nej - vi är trevliga och har faktiskt fått inbjudningar till flera av våra vänners sommarstugor. De vill att vi ska komma och hälsa på! Smickrande förstås, och omöjligt att säga nej till, haha!

Mammas och pappas sommarstuga åker vi till vare sig de vill det eller inte.

Grönan ska vi också hinna med eftersom det var en stor happening förra året. T pratar ofta om hur hårt jag klämde hennes hand och halva henne när vi åkte "Vilda musen" tillsammans. Jag ville ju inte riskera att hon ramlade ut ur den där vagnen högt däruppe i luften, förstår ni väl. Men, riskera att hon fick skelettskador orsakade av hårt klämmande mammahand, det var ok?! Tydligen. Och - flickebarnet är visst villig att utsätta sig för det igen. Okejrå!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet att det finns en liten, liten men naggande god gäststuga på vår gård, va?! :) Dit är ni såååå välkomna! Man får sova inne i huset också om man vill...Kram!

Anonym sa...

Jag vill oxå hänga med på Grönan!! När?

//gudmor