torsdag 22 maj 2008

Eurovision Song Contest

Sista kakan i ugnen - passar på att tycka till om den långsamt självdöende svanen Eurovision Song Contest. Är det någon som orkar hänga med i alla dessa moment med delfinaler och kvaltävlingar och gudvetallt för att kanske inte ens komma med - efter att ha tävlat i deltävling efter deltävling i sitt eget land - och sedan kommer man ändå sist eftersom man har för lite grannländer ;).

Värdelöst upplägg - och alldeles för sent på våren. Jag har inte hängt med ett enda dugg - och det känns faktiskt lite trist. Men, alla dessa turer blir helt enkelt för mycket.

Tycker jag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

*asg* Gokväll Mrs McCamini! Jo, jag håller med dig om eurisionblabla kan inte ens stava till det. För mig är det finalen här som räknas, den här är mer bara, jaha? Men vinner hon hela alltet kommer jag ändå sitta här med en stolt klump i halsen! :) Du, ha en riktigt bra dag i morgon och GRATTIS i förskott! Kramar Anna!

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen, om jag fortsätter att följa din blogg här så kommer jag aldrig att glömma din födelsedag, min syster fyller nämligen 40 idag :-)

Vad gäller eurovision så känner jag samma sak... kan tänka mig att titta på omröstningen (slutet) om det skulle visa sig att Sverige har en chans... Annars läser jag gärna om det dagen efter... Annat var det förr då den lördagen var som en helgdag nästan hihihi

Kram och ha en tevlig dag!

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen!
På en Fredag dessutom!
Hej,
PR