fredag 30 maj 2008

Grattis Vera och Veronica!

Idag är det dags för både mamma och ena syster att ha namnsdag :). Om någon av killarna hade varit tjej så hade hon också haft namnsdag idag. Men, nu är jag klar, så här blir inga fler namnsdagsbarn den 30 maj - vi får nöja oss med de vi har!

T har sina namnsdagar lite utspridda - i mars, maj och juli. L har sina oerhört ihopklumpade - början av oktober, sista november och första december :). M har sina i december, januari och februari - 28 januari och 1 februari! Så, dem har vi verkligen inte spritt ut :). Men, å andra sidan - hon som fyller på vintern har sina namnsdagar på vår/sommar och de som fyller på sommaren har sina namnsdagar på höst/vinter... Öh, det var ju verkligen genomtänkt - vi kan väl låtsas iallafall?! ;)

Har ni någon aning om varför jag blajar så himla mycket om namnsdagar idag? Jo, antagligen för att jag just inte har så mycket annat att skriva om...

Kan berätta att vi åt thai-mat på lunchen på jobbet idag - jag brukar hämta med jämna mellanrum (sisådär en gång i veckan) och brukar då skicka ut ett "massmail" till en rad människor som kan tänkas vilja beställa med mig. Idag var upplägget "Thai-mat i det gröna" - och så levererade jag till gräsmattan utanför kontoret - så vi var 10 stycken som slöt upp i solskenet och klagade på småkryp i gräset ;)... Jättemysigt!

Och nu tittar D och T på finalen i Talang 2008. Jag tycker absolut inte om det programmet - om jag fick bestämma så skulle de inte heller titta på det. OK för finalen - men annars, när folk kommer dit och tror att de är jätteroliga eller superduktiga på något - och så typ skrattar folk för att de är pinsamma... Usch! Jag gillar alltså inte ens att T tittar - för jag tycker de säger så elaka saker till folk ibland... Men, D har lagt in sitt veto - så de tittar och jag bojkottar!

Inga kommentarer: