fredag 8 augusti 2008

08:ornas dag över!

Tänk om alla 08:or kunde förstå att jordklotet inte cirkulerar runt dem ALLA dagar, nu när 08-dagen är över ;).

Nej, skämt åsido - men, jag kan bli lite trött ibland på en del av mina medmänniskor i detta stora riktnummerområde - till vilket jag ju egentligen bara hör p g a att jag råkar bo här, inflyttad och allt - men jag ÄR ingen 08:a på riktigt. En del är mer än lovligt insnöade faktiskt. De liksom behöver inte bry sig om sin omvärld på något sätt, för allt finns ju redan här - och omvärlden snurrar väl runt Sthlm, inte sant?!

Nåja, därmed inte sagt att alla är sådana, de flesta är faktiskt som folk är mest, men jag måste ändå få reflektera lite :).

Idag har syrrans svägerska med sambo blivit en av de där 08-brudarna iallafall - fast hon bor i 023 ;). Så, i skrivande stund är mamma barnvakt till O och A och syster med sambo är på bröllopsfest. Grattis M och J, får man väl säga!

Jag har inte varit utanför dörren idag - ja, inte längre än till förrådet för att hämta en stjärnskruvmejsel iallafall. För övrigt har jag bara packat upp fynden från GeKås och i de fall det behövdes - märkt dem med namn. Fixat iordning en hylla i klädkammaren för alla bunkrade födelsedagspresenter och julklappar har jag också gjort. Känns fint att ha varit lite förutseende, även om det inte var en enda av dessa som är till mina egna barn. Men, det gör inget. De var ju liksom med. Och dinosaurier och robotar som lät, fanns det inga. Så, det får bli en senare fråga att hitta sådant. Till T behöver man väl bara hitta saker det står High School Musical på, så är lyckan gjord, haha!

Nu ska jag svulla Toffifee - det köpte vi på oss en del - och det är ju så gott så man piper!! D vann också en sådan där jättestor Toblerone på Liseberg, förutom allt annat godis vi redan shoppat loss på, på GeKås... Öh, det är tur att jag skall börja träna ordentligt i höst!

Over and out! Kan förresten dela med mig av vad killarna ville se för film på sin lilla TV idag... Jo, "Fem myror i brallan"... Öh - var det nu "Fem myror är fler än..." eller var det då "Myror i brallan"?! Jo, vi redde ut det genom att de förklarade att de ville gissa på bajset... OK! Man skall inte ta illa upp om man blir kallad för bajskorv av mina söner för närvarande - för allt med bajs är omåttligt spännande och det är väldigt roligt och enormt provocerande att kalla folk för bajskorv. Alltid reagerar någon! Så - det här med att gissa bajset med Jonas Leksell är mycket passande för dem för tillfället.

Jo, en sak till: det händer så konstiga saker ibland. Jag har inte överhuvudtaget TÄNKT på företaget Oriflame på säkert 10 år eller något ditåt (var själv säljare där för drygt 15 år sedan, eller så). Men, så bara för någon dag sedan - kan ha varit på GeKås faktiskt - så fick jag en pust av en doft i mina näsborrar, som genast fick mig att tänka på Oriflame - en doft som väldigt mycket påminde om Giordani for women (kanske t o m var den!). Som vi älskade den parfymen då!! Det gjorde ju förstås att jag började fundera på om Oriflame överhuvudtaget existerade längre, hade ju liksom inte ens hört talas om det på evigheters evigheter... Döm om min förvåning, när vi kommer hem från semestern och jag går in på en av mina mailinglistevänners blogg och HON har börjat sälja Oriflame alldeles nyligen!!! Så, där fick jag svaret på min fundering rakt av serverat bara! Så, nu skall jag nog beställa parfymen igen, håller bara på och utreder vilken av de olika varianterna jag såg på hemsidan som kan vara den "ursprungliga"... Sedan mina damer kan ni få följa med mig nerför den där berömda "Memory Lane" ni också :). Skall bli underbart!!!

Nu då - Over and OUT!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Sitter här och ler för du skriver precis som du pratar! Mycket och länge och med några plötsliga infall här och där om vadsomhelst! Och eftersom jag älskar att babbla med dig både i tfn, sms, blogg och facetoface så längtar jag jättemycket efter det precis just nu! :) I kväll ska vi på kräftfest, smaskens! Vad ska ni göra? Kram!!!