torsdag 28 augusti 2008

P-Floyd

Imorgon är jag gräsänka. D är ledig och tar bilen efter avslutad lämning av alla barn och åker till Dalarna för att gå på konsert på Dalhalla med P-Floyd.

Ett riktigt riktigt skickligt coverband som spelar Pink Floyds musik (nähä?!) med briljans. Tidigare har han sett dem ute i skogen utanför Falun (ja, bokstavligt talat ute i skogen - i en lada!)

Med P-Floyd kan ni få lite "jag mötte Lassie" av mig eftersom jag är släkt på långt håll med en av de som är med och en av de andra är jag kollega till. Och då kan ni som känner mig liksom berätta en Lassie för den som vill höra, haha!

Nåja, imorgon skall jag åka kommunalt till jobbet - en hyfsat intressant resa som jag är glad att jag bara gör ibland - och så skall jag sedan rodda alla tre kidsen själv hela kvällen. Nåja, vi tar det lite som det kommer - vi har ju ingen deadline på det sättet eftersom vi inte skall upp och iväg morgonen efter. Den första tid vi har att passa är ett barnkalas klockan 14. Det hinner vi nog till i alla händelser.

Sedan kommer D hem under eftermiddagen och så skall vi till familjen L och äta kräftor. Ska bli gott! Några kompisar till dem, från Uddevalla, kommer upp - så vi skall umgås allihop. Med tanke på att familjen L är 7 st, vi är 5 och Uddevalla-familjen är 4, så blir vi rätt många utan att blanda in så många familjer.

Jo, just ja - han vaknade när jag väckte honom andra gången. Info för den som kanske var allvarligt oroad för D:s arm, alltså!

Inga kommentarer: