onsdag 13 augusti 2008

Slö dag...

... idag kommer vi inte göra många knop. Bloggade inget igår efter vår mastodontdag, tog ledigt från datorn bara. Vi gick iväg till bussen kl 9 på morgonen för att åka till frisören med T. Mötte C med tre av hennes barn eftersom O skulle klippa sig på samma ställe samtidigt. Efter det tog vi tunnelbanan tre stationer till en annan av förorterna i vilken en av mina fd arbetskamrater öppnat kondis ihop med två kompisar. Fikade gott och slogs med getingar en stund innan vi åkte till Skärholmen.

D hade vid ett svagt tillfälle lovat T en ny skolväska till nya årskursstarten, så det hamnade ju då på mitt bord. Så, vi letade tålmodigt en stund tills vi kom in på Wedins eller vad det nu heter där de bara säljer väskor och sådant. Då hittade hon DEN... Gissa vad det stod på den?! Jajamän - High School Musical! Så, då var lyckan gjord och mamma fick ta fram Visa-kortet.

Sedan gick vi på McD och åt lunch och efter det blev det inköp av nya gympakläder till T eftersom de gamla blivit för små. Efter det for vi till Fruängen med bussen och träffade tandläkaren. C:s dotter F följde med oss för att C hastigt och lustigt fick en köpare på den utannonserade vagnen på Blocket. Så, O och E och C åkte hem och vi andra for då till tandis.

T gapade stort och fint, tanden röntgades och
allt såg bra ut! Lite slipning på det vassa och så var vi klara. Då åkte vi hem till familjen L och åt lite middag. D kom dit efter jobbet och då åkte jag och C och köpte en ny vagn (hon hade inte räknat med att bli av med båda de andra så fort, så nu stod hon utan och den hon ville ha fanns inte på Babyland vid oss, utan vi fick åka till norrsidan..).

När vi kom tillbaka efter den trippen var klockan halv 9, så innan vi samlat ihop alla barn och saker och tagit oss hem så var klockan efter 9. Barnen somnade snabbt - och jag satte mig att läsa igen. Iddes inte logga in alls. Så, nu fick ni rapporten idag istället :).

Idag skall vi tvätta, städa och bara slappa hemmavid. T ska iväg i eftermiddag dock. Hon har tjatat om att få sova över hos familjen L, så det skall nu bli av ikväll om inget oförutsett inträffar - innan vardagen drar igång på allvar igen.

Nu ska vi sätta fart!

Inga kommentarer: