måndag 16 februari 2009

Ingen rubrik

Måndag idag. Känner nästan hur huvudet snurrar när jag tänker på veckan jag har framför mig. Idag jobbar jag ju "lång-dag" och åker ovanpå det då kommunalt, vilket ju är en historia för sig som dessutom tar lite längre tid än att åka bil.

Var för övrigt på en ergonomigenomgång i eftermiddags, som jag 6 minuter innan den skulle börja - insåg inte alls var i samma byggnad som jag sitter i utan en bra bit därifrån - iallafall om man skall gå (jag hade ju bara tänkt att logga ur och gå uppför trapporna)! Sicken tur att företaget håller sig med små bilar som man kan ringa på när man skall transportera sig. Egentligen så går det små bussar mellan där jag var och dit jag skulle - så egentligen så är det visst inte så populärt att nyttja de här bilarna just för den sträckan. Men, jag lät väl desperat nog när jag ringde och hasplade ur mig att jag snart snart var tänkt att vara någon annanstans än jag var... Och sicken tur också att en av de där bilarna precis anmälde sig ledig och kunde svänga förbi och plocka upp mig och köra mig. Så jag anlände bara några minuter försenad. Puh! Jahapp, då har man använt sig av en av fördelarna med att jobba på ett så stort företag, för första gången då :).

Imorgon skall jag på kurs. Det skall bli kul för all del! Men, det är inte riktigt riktigt mitt område, så jag hoppas att jag inte skall visa mig alldeles för korkad :(. Skynda sig därifrån för att hämta barnen, lite senare än vanligt. Känns väl "sådär". Sedan börjar jag tidigt på onsdag - direkt från jobbet till "Vernissage och fika" på T:s skola. Kul initiativ!

På torsdag sedan har jag bytt till mig ett tidigt pass igen för att ha bättre tidsmarginaler inför T:s klassfest som går av stapeln på torsdag kväll. Jag har bl a lovat att koka kaffe till föräldrafikat som kommer att vara i ett angränsande klassrum under tiden festen pågår.

Och så - puh sedan var det fredag igen... Och gissa vem som kommer att somna tillsammans med M & L framför "Let´s Dance!" ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

En fråga mitt i all din stress, hur går det med boken? Har du läst klart den? Andas, vännen, andas! :)

Anonym sa...

Ojojoj, jag blev stressad av att bara läsa....

Anonym sa...

Vi kommer nog somna samtidigt du och jag =)

Mamma J sa...

Bok?! Vilken bok?!

Nej, skämt åsido. Jag har frångått mina principer och börjat på nya böcker några gånger utan att vara klar med den innan. Så, det är därför jag undrar så där. Jag är inte klar med "Mia-boken" för att jag blev så irriterad att jag lade den åt sidan ett litet tag. Sedan har jag läst "Tisdagarna..." som jag fick av Ango (men den har jag ju läst förut också) och så började jag med "Vi, de druknade.." - men så kom ju "GI i praktiken" på posten, så då lade jag den där åt sidan också. Så, det är väl ungefär där jag är just nu - i slutet av Mia-boken, i början av drunknade-boken och i mitten av GI-boken, haha!