lördag 7 februari 2009

Men vad faaan?!

Ursäkta kraftuttrycket - men, vad ÄR det här?! Först går inte ens T:s favorit Marie Serneholt vidare från första omgången. Scotts med sin hackande motor?! Que?!

Och sedan går Emilia vidare till duell - istället för Nina Söderquist... Och så går Emilia vidare till Globen - också?!

Som grädde på moset så är ju Petra Mede bara så fruktansvärt pinsam att alltsammans bara känns så otroligt dåligt att jag bara undrar hur man skall palla genom alla deltävlingar. Ta bort Petra Mede!!!!!

5 kommentarer:

Ango sa...

Ja, jag fattar ingenting. Det blev inte alls som jag/vi trodde. af Ugglas till andra chansen OCH internationella juryns val (hur sjutton kunde det bli så?).
Det här var nog den värsta omgången någonsin. Regeländringarna är helt klart till det sämre. Duelleringarna är värdelösa då startfältens enda bra låter riskerar att mötas. Och ännu en jurygrupp är ju precis vad tävlingen INTE behöver!

Kram
/Ango

Orsakullan sa...

Det var så man satt och kröp ihop och skämdes varje gång människan öppnade käften! Ta bort!!! In med Björn Gustafsson eller nån RIKTIGT rolig person, var har de hittat eländet? Hoppas på bättre lördagkvällar framöver.

Mamma J sa...

Jag säger bara: Tusen tusen gånger hellre Caroline af Ugglas än Scotts eller Emilia. Hon kan ju åtminstone sjunga och är rent musikaliskt begåvad. Emilia kan ju varken eller - och vad ÄR det med de där dansbandsfjantarna?!

Ja, jag har aldrig gillat Petra Mede - hon har varit pinsam i Parlamentet (men då har man trott att det har varit p g a att de andra är så bra) och i Morgonsoffan så har jag allvarligt trott att hennes rollfigur liksom skall vara så där pinsam (men jag har inte gillat det där heller...) och så är hon likadan här?! Nejmen nääääää.....

Ango sa...

af Ugglas ser ut som en pundare på scenen och låter hemsk i mina öron. Låten i sig är inte dålig, och hade varit bättre med en annan artist.
Scotts tyckte jag inte heller var bra, men jag var tvärsäker på att de skulle gå vidare för att deras låt var en typisk låt som brukar gå vidare i de här sammanhangen.
Emilia har gjort flera bra låtar, men den igår vete sjutton var den draggats upp. Den passade inte henne över huvudtaget. Det fanns ett parti i låten som var bra, och det var ju över på 2 sekunder ungefär...

Kram
/Ango

Anonym sa...

Det kommer bättre deltävlingar, det är jag säker på. Den första brukar vara den sämsta. Och så undrar man, hur i h-e lät de 3000 bidrag som INTE kom med??!