söndag 4 oktober 2009

Nu blir det andra bullar!

Bildresultat kanske kommer lite senare...

EDIT: Ooops! Glömde fota innan jag frös in. Men, många blev de. Och goda blev de. Jajamän, kanske skall starta en tradition: Årlig kanelbullebakning till Kanelbullens Dag. Det låter väl bra? T frågade annars om det var första gången jag bakade bullar eftersom hon aldrig sett det förut. Höh! Jag har visst bakat förut - till och med tillsammans med henne, men det var lääänge sedan. Kan man väl säga. Hon kanske t o m bara var bebis.

Jag behöver en hushållsassistent! En sådan här gammal hederlig:



Då minsann skulle jag kunna tänka mig att på riktigt börja baka lite mer. Men, de är ju inte direkt gratis...

4 kommentarer:

Anna sa...

Jo, man hade ju velat sett resultatet liksom. Så man vet att detta är sant! :D:D

Nipe sa...

Japp, det är mitt bästa tips till dig ( lovade ju dig tips för kanelbullar en gång, minns du?). Köp en hushållsassistent! Vi har en Bosch, inte så värst dyr, men bra. Sen ska man platta till bullarna när de ligger i formen, så bir de lagom toppiga i ugnen sen.
Och , ja, jag vill också se resultatet!
Kram Nipe

Orsakullan sa...

Jag fick min av föräldrarna i examenspresent och den är suverän! Använder både till brödbak och äppelmos plus en del annat, nästan oumbärlig.

Mamma J sa...

Jag måste nog se till att skaffa mig en. Äppelmos vill jag ju också göra. Och så fick jag en vild idé om att det kanske kunde vara kul att iallafall PROVA att göra egen korv... Nåja, det skall vi inte ge oss den på att jag verkligen kommer att göra den dagen. Men, visst låter det lite roligt att prova?