tisdag 13 oktober 2009

Och nu börjar den igen...

... skräckpropagandan för att få oss att vaccinera oss mot svininfluensan. Nyans, tack!

10 kommentarer:

H C Barregren sa...

Ja tack!

Ango sa...

Nyans? Sånt serverar inte massmedia. De är färgblinda, och kan bara se vitt och svart!
Vaccinerar du dig inte kommer du själv dö, eller så får du ansvara för att DU har smittat en miljard andra människor som dött... Inga nyanser här inte ;-).

Anna sa...

Media ger inga nyanser. De skapar bara hysteri tyvärr. Visst bör man vaccinera sig om man tillhör riskgrupp eller jobbar inom vården, men det är fortfarande varje individs egna beslut.

Mamma J sa...

Nej, det är ju just det.

Jag bliir så trött :-).

Anonym sa...

Så här skrev han bland annat: Den "kulmen" som just passerat är en rätt ofarlig variant. Den kommer att vända i Asien under vintern och farhågan är att den muterar och återkommer med högre smittningsgrad och signifikant högre dödlighet.

Anonym sa...

Försvann min första kommentar månntro, att jag såg en kommentar på facebook där en man som jobbar med systemdynamik uttalade sej.

Mamma J sa...

Usch då. Då kanske man borde tänka över sitt "nej till vaccinet"...

Pia sa...

Jag hatar när det känns som om man utsätts för påtryckningar.. Jag hade ju bestämt nej till vaccinet.. men så läser man något och då börjar jag psyka mig själv..
Tänk om... barnen blir dödssjuka av flunsan..
Och sen kommer nästa tanke. Tänk om.. barnen får ALS, MS eller reumatism av vaccinet. Jag blir tokig för jag vet varken ut eller in!

Mamma J sa...

Samma här! Jag blir GAAAAAALEN!!!

Jag vill inte vara vuxen!

Pia sa...

Nä, ibland önskar man att man fick ta semester från föräldraskapet och det enorma ansvar man har för sina barn!! Det är f-n inte lätt alla gånger! :o)