söndag 11 oktober 2009

Rycker närmare

Kan väl säga så här:

Fredagskvällen med E och A och det faktum att min pappa igår var på "fotbollsavslutning" i den klubb som han från början varit tränare (för ett antal år sedan) och nu agerat mentor och då satt vid samma bord som tre av mina gamla klasskompisar, har gjort att jag insett jag ju faktiskt är nyfiken.

Jag är ju faktiskt nyfiken på en hel massa av de människor som jag har haft någon form av relation till, genom mitt liv så här långt. En del närmare, tightare - andra kanske hyfsat nära - de där "relation på avstånd" är väl de jag kan känna att jag inte behöver nu heller. Ja ja ja - jag har fått höra det (nästan) till leda nu: Du kan välja! Så de får jag väl kanske välja bort då.

Hmmm.

Fejan börjar ju faktiskt kännas alltmer lockande.

Ledsen om ni tycker att jag tjatar...

3 kommentarer:

Ango sa...

Ja, nu är du snart där ;-).Jag är jätteglad att jag skaffade konto där. Jag har hittat tillbaka till flera gamla barndomskompisar som jag inte hat kontakt med på nästan 30 år, kompisar från mina år i Grekland som jag inte haft kontakt med sedan jag bodde där (för 15 år sedan), en massa gamla klasskompisar från grundskolan som bor lite överallt i vårt avlånga land och vissa även i andra länder. Jag tror att halva vår klass har kontakt med varandra på FB. Jättekul!
Klart du börjar bli mogen att ta steget nu ;-).

Mamma J sa...

:-)

Angie sa...

Go girl!