lördag 6 juni 2009

Allmänbildning

Jag har sysslat med att allmänbilda mina barn nu på kvällskvisten. Trots T:s protester har vi tittat på fotboll. Herregud, de har ju en mamma som är praktiskt taget uppvuxen vid sidan om en fotbollsplan - så de bara måste ju lära sig lite regler och att det kan vara ohyggligt spännande. M förstår direkt. Men, han vill helst inte titta, han vill spela själv. Men, han är ändå den som tittar mest intresserat. Sedan drog vi lite regler - offside, hörna, inkast, straff, varning och frispark var väl de vi hann igenom under första halvleken. Ja, tyvärr fick vi ju också se ett mål - bakom fel målvakt. Men, just den biten av fotboll kunde de redan.

Nu tänkte jag faktiskt titta vidare.

D står i en luftballong någonstans över Sthlm. Ser ni en vit en med texten Aftonbladet på, så är det ganska stor chans att min make finns med i den tillsammans med sin pappa. Tyvärr startade flygningen sent och går inte över här överhuvudtaget (det blåser inte sådana vindar idag) - så vi andra får nöja oss med att se de bilder han tagit, imorgon. Eventuellt skulle han/de dock lyckas komma i närheten av Råsunda från luften. Så en liten dos fotboll kanske han hinner få...

6 kommentarer:

Maj Korner sa...

Jag såg en röd/gul luftballong för en stund sen. (totalt onödig kommentar!)

Mamma J sa...

Ahaaa - de var ett helt gäng som åkte samtidigt - varav en röd gul precis efter makens... Så, då såg du NÄSTAN den som han åkte med :-)

Anonym sa...

Hahaha, varför är det en totalt onödig kommentar? Den var ju bra ju.

Mamma J sa...

Det var ju det jag ville veta - så den var ju, precis som du säger, bra! Hon har ju nääästan sett min gubbe ikväll. Haha!

Anonym sa...

Tänk att han var där uppe och inte hade en aning om att Maj på hörnet såg honom.

Mamma J sa...

Haha, jaa - och de kom faktiskt snett över Råsunda (så det var måånga i publiken som säkert såg dem också) - så han lyckades t o m ta ett kort på Zlatan :-).

Så, de som ni känner som var där: Tala om att de kanske såg Mamma J:s D igår kväll, haha!