onsdag 10 juni 2009

Läsa ikapp

Gör du det? Läser ikapp? Om du inte läst en blogg på en stund - läser du ikapp då - de inlägg som du ev har missat? Kommenterar du?

Jag gör det. Jag läser i stort sett alltid ikapp och jag kommenterar i stort sett alltid på de inlägg jag vill - även om de är lite äldre.

Ibland får jag bloggstopp för att jag inte vill lägga ett inlägg ovanför ett inlägg som jag vill försäkra mig om skall bli läst. Så att jag inte missar eventuella kommentarer jag annars kunde ha fått. Eftersom jag tror att folk liksom bara läser och kommenterar det senaste. Eller?

Edit: Och därför förstår ni nog varför det dröjer lite innan jag skriver ett nytt inlägg idag...

Edit 2: Om ni är intresserade av att veta det så har jag också funktionen för att få mail när en ny kommentar läggs in, aktiverad. Så att jag inte missar något som någon vill :-)

9 kommentarer:

anna of sweden sa...

Hm. Intressant fundering. Jag brukar nog läsa ikapp.

anna of sweden sa...

Men jag brukar nog mest kommentera på det senaste inlägget - när jag tänker efter ...

Ango sa...

Jag läser ikapp och jag kommenterar även äldre inlägg. Jag hoppas att bloggägaren har aktiverat funktionen så den får mail när någon kommenterat, och på så vis upptäcker kommentarerna.

Linnea sa...

Jag läser också ikapp och kommenterar på det jag känner för att kommentera på. Det är upp till bloggaren att hålla reda på när och var en kommentar kommer in tycker jag =)

Angie sa...

Jag läser ikapp och kommenterar även på gamla inlägg. Tar, dumt nog, förgivet att folk har den där mailfunktionen kopplad till sin blogg.

Tantti sa...

Läser ikapp o kommenterar.

Anonym sa...

Äntligen får jag till en kommentar. Vill bara tala om att jag läser ikapp, att jag kommenterar de gånger som jag känner att jag vill säga något och att det blir lite snabbare läsning bara när jag ska läsa ikapp. Beror på vad som skrivs, ibland blir det tvärnit och ibland ögnar jag mer igenom. Har saknat att få kommentera här inne. Vet inte vad Jämmersnoks dator har mot din blogg. Provade igår med mobilen men det funkade inte heller. Nu håller jag tummen för att den går igenom.

Mamma J sa...

Härligt att höra att ni läser ikapp - och så måste man ju fundera på varför det inte går att kommentera lite ibland på dessa blogspot-bloggar. Hrmpf!

Men, då behöver jag m a o inte få bloggstopp när det är något jag vill ha läst. För det verkar ju som om de flesta faktiskt läser det de har missat även om annat ligger överst.

Nu skall jag läsa ikapp :-).

Maj Korner sa...

Jag läser ikapp och det är precis vad jag håller på med just nu! Fast jag läser nog lite snabbare och kanske lite slarvigare. Och jag kommenterar även gamla inlägg.