tisdag 9 juni 2009

Snygga smycken


Det blev slutligen ett varsitt armband från Kristallrummet till killarnas förskolefröknar - ett grönt (Fjärde chakra Anahata), ett rött (Första chakra Muladhara) och ett blandat (Chakraarmband - Kundalini), paketerade med varsin liten broschyr om chakrat, meditationstekniker och affirmationer som passar för det chakrat och för att expandera sin energi och närvaro i det området av sitt liv. Lite lagom flummigt, men, kändes bra att ge en present med en liten tanke bakom om man nu vill tro på sådant - och inte bara något opersonligt från Guldfynd eller liknande. Nu fick de också lika, men olika. Vi hamnade tyvärr i tidsnöd när det gällde att beställa från nätet.


Men, är det någon av er andra som vill ha lite länktips till en massa mysiga smyckessajter som jag fått tag på, och som jag är jättesugen på att använda en annan gång så - håll tillgodo:

Signerat
Miaji
Netglitz
Renathe
Jemp guld
Tid & Lust
Louise of Sweden
Hitta smycke
Marmalaid
Creative Lounge
Förr

Och... Armbanden överlämnades idag och jag tror de blev omtyckta. Lagom diskreta för den som vill ha det - men ändå väldigt vackra. Tycker jag iallafall.

Inga kommentarer: