måndag 15 juni 2009

CityAkuten

Efter att följt serien i flera år, har vi nu inte tittat på några år.

Men, nu har vi sett det allra allra sista avsnittet. Och det känns allt lite vemodigt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj gumman! Skönt att du nu har sett slutet då slipper du ju undra hur det gick, det är ju bättre än att se början och aldrig slutet...
Har försökt att nå dig men du svarar ju aldrig numera i din telefon är det för att du sitter här hela dagarna?! Ring mig!! Kram Jessica den andra tvillingmamman!!

AnnaK sa...

Ja det är alltid lite sorgsamt när en serie man gillar tar slut, jag är helt töntigt blödig med sånt. ;) Du kan ju tänka dig hur vi satt när Vänner sändes för sista gången!! Tyckte det vara en snygg och värdig ER-avslutning och skönt med lite lösa trådar i ställer för en massa sliskiga happyendings bara, det hade inte varit riktig ER-stil.

Mamma J sa...

Hehe, Jessica: Jag jobbar ju. Och du ringer ju alltid på "jobb-tid" - så jag har svårt att hinna prata privat då.... Jag ringer dig. Promise!

Anna - ja, det var ett snyggt slut! Helt klart. Ett gripande och bra slut för alla oss som mer eller mindre hängt med ett tag. Saknade George bara. Men, han har väl blivit för stor för att vara med i en gammal drama-series sista avsnitt. Eller något.

AnnaK sa...

Men han var ju med i några avsnitt fast för några avsnitt sedan!! Han och Carol "ordnade" en njure åt Carter utan att veta om att det var han som fick den. "Some doctor in Chicago got the kidney". Det var också snyggt!:)