tisdag 16 juni 2009

Sitter här och smyger

Skulle bara kolla en snabb grej på datorn innan jag började med maten. Men, så kom den där grannen förbi. Hon som inte får med sig sitt 1,5-årga barn när han bestämt sig för att leka med våra leksaker på vår gräsmatta. Han som skriker som en stucken gris när mamman försöker få med honom bort från mina barn som är ute. Och, eftersom vår ytterdörr är öppen på vid gavel och jag på villkorsvis inte vill prata med henne om väder och vind (jag känner inte henne alls..) och jag, när jag kommer från datorn passerar dörren - så sitter jag här. Och bara väntar på att människan skall ta kommandot över sitt barn. Och gå hem.

5 kommentarer:

AnnaK sa...

Du menar att du gömmer dig i ditt eget hem! *hihi* I know the feeling!

Mamma J sa...

Japp, det var precis det jag gjorde. Det riktigt känns som om hon står kvar där och liksom väntar ut mig. Men, jag är envisare.

AnnaK sa...

Jag vet, vännen, jag vet! :)

Angie sa...

Usch vad hemskt med såna personer. Energitjuvar. Jag tycker även att det är hemskt att man låter ett barn på 1 ½ år bestämma. Hur ska det bli längre fram? *huvaligen*

Mamma J sa...

Ja, vet du - jag tycker också det. Det är egentligen det allra mest störande - när t o m M & L försökte få iväg honom "Nu går din mamma - gå nu då..." och hon kommer tillbaka igen och igen för att "hämta honom" och blir stående en stund till. Jag såg utan att ses ;-).