torsdag 18 september 2008

En bra vecka!

Vågar man skriva så utan att veckan är slut?! Men, jag bara måste få... För även om jag höll på att glömma bort att det var jag som började 6 i går morse så gjorde jag faktiskt inte det, utan var där i tid även om jag var väldigt trött efter en alltför sen kväll innan en så pass tidig morgon.

På jobbet känns det som att jag har flyt just nu. Jag känner verkligen hur mycket jag tycker om att gå dit och jag tror faktiskt att kärleken är besvarad, haha. Lite nya arbetsuppgifter har kommit min väg och de förgyller min tillvaro.

Igår var det andra gången på grabbarnas gympa också. Förra gången var M som ett plåster och T (som ju måste följa med eftersom D inte hunnit hem) lite mer än lovligt döv (d v s hon gjorde som hon ville hela tiden, trots att hon bara skulle vara åskådare). Men, igår - trots att jag var rätt mosig så var också gympan en riktig höjdare för alla tre (fyra om man skall räkna mig).

Att det hela med tennisen slutade med att våra kompisars son F som så gärna ville spela han också, fick ta över T:s plats - blev ju dessutom en lyckad knorr som avslutning på det som började lite tråkigt.

Så, jag mår oförskämt bra just nu - all things considered.

Törs man verkligen skriva så? Vad riskerar nu att hända imorgon?! *peppar peppar*

Inga kommentarer: