lördag 13 september 2008

Utflykt och äppelgodis

Lördag. Vilket härligt ord!

Gick och lade mig tidigt igår kväll och fick sova till kvart över 3, då L ramlade i någon legohink på vägen in till oss. Lotsade över honom halvt i sömn, till vår säng - sov vidare till tjugo i 7. Faktiskt rätt utvilad då! Blundade dock vidare medan L viskade om allt möjligt och klappade mig på kinden tills M kom kl 7 och var kissnödig.

Då stängde vi alla dörrar på övervåningen för att de sovande skulle få sova vidare och så gick vi ner.

Nu när frukost och lite utrensning av för små kläder i T:s lådor är avklarad skall vi gå till T:s skolgård och "snurra". Killarna tycker att många av leksakerna där är väldigt roliga och spännande, men oftast hämtar jag henne först och dem sedan, så de får inte så ofta komma dit. Och skulle de någon gång vara med, så är ju oftast sakerna redan ockuperade av "stora" barn, så vi tar oss en lördagsutflykt dit istället.

Sedan skall vi göra äppelgodis av en kasse äpplen som jag fått av en supersnäll kollega. Jag känner mig såå präktig när jag gör sådant där :). Terapiarbete på hög nivå - som blir så gott!

1 kommentar:

Linnea sa...

Hej, jag kom på att jag inte har berättat hur det gick på min "midsommar-utflykt", med tanke på utflykt och äppelgodis... De ville gärna ha mig men det blev tyvärr anstälningsstopp där (och det är det fortfarande), men de var noga med att kolla att de fick höra av sig igen när anställningsstoppet hävts. Så det blev inget just nu, men kanske sen =)