måndag 29 september 2008

Ingen färja för mig

Jag tänker INTE titta på det där färjeprogrammet på TV. Även om jag nu inte hade bättre saker för mig, hade jag skippat det ändå. Ibland går de här typ "dokusåporna" lite till överdrift. Ingen tror väl på allvar att produktionsbolaget enbart ville filma de som arbetar på båten. Självklart vill de ha höga tittarsiffror och har säkert fabricerat ett och annat av de där "mailen" som de säger sig ha fått från otrogna själar som varit ute på galej på havet. Vad gör man inte för tittarsiffror?!

2 kommentarer:

Ango sa...

Visst kan det vara så att en del ä fabricerat, MEN faktum kvarstår att där alkoholen går in, går förståndet ut. Detta gäller i allra högsta grad på färjorna där spriten flödar. Jag vet personligen ett par stycken som varit otrogna på den kryssningar, så varför skulle det inte finnas tusentals där ute i resten av landet?!
Om jag kommer se det? Nej, inte en chans! Jag tycker trailern jag sett var pinsam nog (fast först trodde jag på allvar att det skulle vara en parodi på Rederiet eller nåt ;)).

Kram
/Ango

Mamma J sa...

Hehe, du har förmodligen sorgligt rätt - men just de här skriverierna om mail från förtvivlade kvinnor, eller hur de nu skrev - ja, en del blåser de säkert upp...