måndag 15 september 2008

Inneskor

På T:s skola ser de gärna att de har inneskor. De säger att det framför allt är för att golven är så hårda (och det är de för all del - stengolv typ överallt) - och det är mindre bra för ryggen. Men, jag har förstått vad det också beror på:

De är för snåla för att se till att det finns sådana där blå plastöverdrag i nog stor mängd för att räcka till alla hämtande föräldrarnas skor. Och många äro vi som har haft skorna på oss hela dagen på jobbet och inte gärna larvar iväg i halvsvettiga strumplästen genom skolan då... Om man säger så.

De städar inte direkt något oftare för den sakens skull - så ni kan ju gissa hur barnens strumpor ser ut, om de inte har inneskor?! Rätt gissat - det går inte att få rent dem.

Förra årets inneskor använde vår lilla Snorpa väldigt sällan, så idag for vi då iväg för att hitta ett nytt par, som hon verkligen ville använda... Det var lättare sagt än gjort kan man säga.

Så, vi återvände tomhänta för att sätta oss vid datorn istället. Det man inte kan hitta på Internet, det finns inte. Så känns det ofta.

Nu är så ett par skor av denna modell (Crocs) på väg hem till oss från USA. Hon fick välja (nästan) fritt själv - så jag hoppas och tror att de skall bli bra. Inte helt fel att dollarn inte är så dyr, kan man säga!



Jag kan väl säga som så att jag är hyfsat säker på att T kommer att använda dessa tills de inte håller ihop längre, haha.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Vilka dojjor! =) Ja de där ska hon väl använda kan kan tro! Jag har själv också barn som inte ens skulle komma på tanken att sätta på sig inneskor, liksom ingen idé att försöka trots påstötningar i vareviga veckobrev (inte nuförtiden, men när de var mindre).

Anonym sa...

Aaahhh....kom på en sak! Få jag och Emma våldgästa er 4-5 oktober? Emma vill shoppa på lördagen och på söndagen kl 18.00 ska vi gå en liten fotokurs och sen åka hemåt.

Mamma J sa...

Jaa, vad kul!

Kan ni dela en 120-säng?

Ango sa...

Paulina ska också ha inneskor, men det är för att ALLA i skolan tar av sig ytterskorna och har tofflor/inneskor på sig inne, och för att golven (laminatgolv) blir hemskt kalla och kan bli hala när det bara är strumpor. Vi föräldrar är plikttrogna och tar av oss skorna såklart *s*.

Coola skor hon valde. Ska inte visa Paulina dem eftersom det står Hannah Montana på dem, och det är en ny favorit här hemma!

Kram
/Ango

Mamma J sa...

Ango: Du kan få gissa varför hon valde dem, haha!

Anonym sa...

Åh vad bra! Självklart kan vi dela en 120-säng