fredag 9 januari 2009

Dansandet ikväll då....

En snabb till-tyckning: Kitty var klart sämst och gav absolut taffligast intryck och jag hoppas att hon är den som får lämna programmet först. Elisabeth gav ett mycket sympatiskt intryck och både Morgan Alling och Magnus Samuelsson imponerade! Att Laila Bagge skulle vara sjukt bra och se så där otroligt snygg ut med sina långa ben o s v, det var ingen överraskning iochförsig. Det jobbiga är ju att hon verkar vara så himla sympatisk också! ;) En del får visst allt, hrmpf!

Tror ni förresten att en 8-åring mår dåligt av att hennes mamma sitter och säger, när vi tittar på sådana här program, att "Sådana där ben vill jag också ha!" när det kommer en individ med riktigt långa schyssta spiror. Tror ni hon kommer att få komplex om hon inte får sådana där ben som hennes mamma tycker är så snygga?! Borde jag hålla tyst? ;) (halvseriös fråga)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tyckte det var sådär som program, har ju aldrig sett det förut. Men Alling och Bagge var bäst tycker jag, Kitty bara pinsam. Har hon inte mognat något alls sen Big Brother?? Tror inte du behöver oroa dig över T:s eventuella komplex, hon vet säkert hur fin hon är. Kram!

Ango sa...

När blondinbella dansade höll jag på att börja gapskratta. Det kändes som om det var en parodi där bimbon dansar runt (eller trippar och småspringer ska man väl kanske säga) killen hon är kär i.
Alling och Samuelsson imponerade på mig liksom Bagge (hennes spiror går inte av för hackor).

Kram
/Ango

Anonym sa...

Haha...jag är så dålig på att titta på TV. Jag försökte verkligen titta igår på Lets Dance, men jag tittade upp lagom till bedömningarna efter närapå alla par. Tror jag såg Samuelsson bara och han var ju bra... Jag försvinner liksom iväg i tankar och annat och är jättedålig på TV-tittning...

Anonym sa...

Jag blev ruskigt imponerad av Morgan Alling... Han kommer jag att heja på!! Sen hejar jag på Laila Bagge och George Scott. George har jag ju träffat flera ggr (växte ju upp i en boxningslokal hehe) och han är en mycket sympatiskt människa med ett hjärta av guld.

Vad gäller benen så tror jag inte du behöver bry dig.. Kram kram

Mamma J sa...

Ja, då gör vi gemensam sak i att hålla på Alling då :). Jag minns honom ju mest från barnprogrammet "Tippen" för många herrans år sedan. D han sa att han visst är en riktig hejare på att ramla och slå sig på ett snyggt sätt - på låtsas då. Det kanske vittnar om en enorm kroppskontroll som han verkar ha nytta av i det här läget också :).

Kul att höra det där om George Scott. Han var ju tidigare gift med en tjej från Västerhaninge, jag minns inte hennes namn. Jag har en kusin därifrån också - och hon sa inte så snälla saker om den där frun ;). Så, då har jag inte alltid haft världens bästa bild av honom heller. Kul att få det ändrat så där :)! Då kan jag t o m tänka mig att hålla lite på honom också. Jag missade dock hans dans...

Anonym sa...

Efter hans OS-silver så träffade vi honom, min pappa skulle vara konferencier (stavas det så?) på en nattklubb där han skulle boxas. Då hade han en tjej/fru som hette Latifa tror jag. Hur som helst så åt vi middag med dem och min syster hade ansiktsförlamning och hade svårt att äta.4 år senare var min syster på EM i boxning och han fick syn på henne och kom fram och frågade hur det hade gått med förlamningen och hur vår pappa mådde.. Vi hade träffat honom 3 ggr i samband med olika galor. Sen har jag hört andra som säger att han alltid har haft ett stort hjärta trots en lite brokig uppväxt.

Mamma J sa...

Just ja - så hette hon!

Ja, det låter helt klart som en kille med hjärtat på rätta stället :).