onsdag 7 januari 2009

Peppar peppar...

... eller kanske man skall säga *vitpeppar vitpeppar*?! Alla har nu fått svälja korn. Jag började redan i måndags kväll, men jag har inte tutat i barnen förrän idag - tänkte att de kanske inte skulle eller något. Nu fick de sig också en liten dos.

Än så länge har vi klarat oss (men lillkillens storebror kräktes igår kväll han också - fast hemma hos dem då). Så, jag känner att det är för tidigt att "ropa hej" än...

Emetofoben i mig slår bakut när sådant här händer och tycker hela situationen är rätt besvärlig. Inget personligt mot någon, men jag blir liksom arg...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag märkte det. Men VAD exakt blir du arg för?? Detta var ju inget jag kunde förutspå eller undvika. Då hade jag inte varit hemma hos er...

Mamma J sa...

Jag blir inte arg på vare sig dig eller din son. Jag blir liksom arg på situationen. Det blir liksom som en kemisk reaktion - när jag inte får fly - då börjar jag "illa fäkta"... Eller hur man skall säga. Kan inte sätta fingret på det. En stressreaktion kan man kanske säga.

Anonym sa...

Ok.

Hoppas T kryar sig snart!! Mr O har käkat TVÅ smörgåsar nu ikv. Och druckit massor med (urvispad) Cola. Verkar vara på bättringsvägen. Visst, tvättstugan svämmar över men den här sjukan går (oftast) över ganska fort.

Anonym sa...

En fråga, tycker du att vitpepparkorn fungerar? Har hört det från flera håll nämligen. Jag har (tyvärr) blivit helt skeptisk till allt vad husmorstips heter sen jag började plugga. :) Håller tummarna för att ni får vara friska och att T kryar på sig fort! Kram!

Mamma J sa...

Jag vet inte om jag skall vara ärlig. Om jag tror eller inte. Men, däremot så tror jag på placeboeffekter - så jag testar allt jag kan komma över ;).